Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.08.2014, 13:16   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
angel Hoşlandığın Erkek Sana Aşık Mı?

Hoşlandığın Erkek Sana Aşık Mı?




Duygularınızın karşılıklı olup olmadığını öğrenmenin 5 yolu.

Erkekler her zaman kadınlar gibi duygularını belli edemez. Biz kadınlar ise duygularımızı ‘düşünmeyi’ dahi bırakamadığımız için, her daim erkeklerle bunları paylaşmayı bekler, onlardan da duygularını göstermelerini isteriz. Duygular, asansörde kulağınıza gelen hoş bir müzik gibidir. Dinlemediğimizi zannetsek de, kafamızın içinde her zaman yankılanır.

Kadınların sürekli duygularıyla hareket etmesi, erkekler üzerinde de epey deney yapmasına neden olur. Sürekli onları anlamaya, neler hissettiğini çözmeye çalışırız. Bazen erkeğin bile bilmediği duyguları ortaya çıkartırız. Hoşlandığınız adam belki bugün çok yoğundur ve e-postalarına ya da Twitter’a bakamıyodur. Sizce bu size önem vermediği anlamına mı gelir?

Saçma mesajlar yolluyorsa
Bir erkek ne kadar saçma mesajlar atıyorsa, o kadar aşk sarhoşu olmuş demektir. Mesela margarita içtiğini söyleyen ya da sizin kedinize benzer bir kedi gördüğünü söyleyen bir mesaj atarsa, aslında çok daha farklı şeyler ima etmek istediğini anlamalısınız. Margaritadan hoşlandığınızı hatırlamış, bir gün birlikte de içelim demek istemiş olabilir. Kedinizin ondan nefret ettiğini de unutmamış, tüm nefrete karşılık üçünüzün bir kere daha takılabileceğini söylemek istemiş de olabilir.

Telefon ediyorsa
Erkeklerin telefon etmesinin üç nedeni vardır. (a) iş için, (b) acil bir durum, (c) birinin sesini duymak için. İş arkadaşı ya da 112’nin Call Center’ında çalışan biri değilseniz, muhtemelen sesinizi duymak için arıyordur.

Başkalarıyla mesajlaşmayı bırakıyorsa
Kadınlar, onlara geri mesaj atan erkeklere mesaj atarlar, değil mi? Eğer bir kız mesaj atmayı bırakmışsa demek ki önce erkek bırakmıştır. Yani hoşlandığınız çocuk diğerleriyle iletişimini kesmiştir. Bu hareket erkekler için hiç de kolay değildir. Hislerinden emin olmadan asla diğer kadınlarla ilişkilerini kesmezler.

Stil önerileri alıyorlarsa
Erkek kardeşimin doğumgünü kartına sence ne yazmalıyım?” “Bu ayakkabılar sence bu pantolonla uymuş mu?” “İş yemeği için hangi kravat daha güzel olur?” bu tarz sorular, aşk sorhoşu bir erkeğin soracağı sorulardır.

alıntı

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla