Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.08.2014, 14:01   #1 (permalink)
KaBuS

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Internet Explorer iOS'a Gelir mi?

Internet Explorer iOS'a Gelir mi?

Microsoft'un web tarayıcısı Internet Explorer'a masaüstü bilgisayarında doyamayanlar (!) için olası bir Android ve iOS sürümüyle ilgili son bilgiler IE geliştiricilerinden geldi.



Üretkenlik paketi Office gibi en bilindik Microsoft yazılım ürünlerinin birer birer Android ve iOS platformlarına sıçraması, akıllara bir diğer meşhur programı getiriyor: Internet Explorer. Peki Windows'ta keyfini sürdüğümüz ve Windows Phone için bilendiğimiz Explorer'ı yakın zamanda diğer mobil sistemlerde görebilecek miyiz?

Internet Explorer geliştirici ekibinin bu soruya verdiği yanıt, tam olarak "Şimdilik, Android veya iOS için bir planımız yok" oldu. Elbette bu açıklamadaki "şimdilik" kısmı, gelecek için bazı ipuçları vermiyor değil. Öte yandan, geliştirici ekipten Charles Morris ilk olarak hedeflerinin Windows Phone için en iyi tarayıcıyı geliştirmek olduğunu belirtti.

Kendi tarayıcı motorlarının gücüne ve kalitesine inandıklarını belirten ekip, IE'nin platformdan bağımsız hale gelmesiyle ilgili bir başka soruya da "şu anda bunu düşünmüyoruz" diyerek yine Internet Explorer Windows Phone sürümünü ön plana çıkardı. Tahminler ise eğer Internet Explorer Windows Phone'da iyi bir başarı elde ederse, uygulamanın Android ve iOS vizesini alabileceği yönünde.

Kaynak: SDN

__________________

10.07.201
EVLİ MUTLU ÇOCUKLU
BOŞUNA BAKMAYIN; BiZ SONSUZA DEK
ÇOK MUTLUYUZ


KaBuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla