Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.08.2014, 12:43   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Etli Taze Fasulye

Etli Taze Fasulye





Malzemeler
1 kg. taze fasulye
250 gr. kuşbaşı koyun yada kuzu eti
orta boy 2 soğan
2 çorba kaşığı tepeleme yağ
3 domates
tuz
3 su bardağı etsuyu yada su
Tarif
Yağın 2 kaşığını bir tencereye koyup etleri ilave ederek 3-4 dakika kavurun, sonra ince kıyılmış soğanları katarak kavurmaya devam edin.
Ardından et suyunu katıp 30 dakika pişirin.
Fasulyeleri ayıklayıp yıkayın.
Küçük bir tencereye daire şeklinde dizip üzerine bir kaşık yağı ve domatesleri yaydıktan sonra suyunu koyup ağır ateşe oturtun.
bırakacakları suyu çekinceye kadar 20-25 dakika pişirin.
Ardından etli harcı fasulyelerin üzerine boşaltıp 1 saat pişirin.


alıntı

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla