Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.08.2014, 14:22   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Burçların uğurlu renkleri ve özellikleri

Burçların uğurlu renkleri ve özellikleri


KOÇ BURCU
Koç burcu`nun uğurlu burç rengi sarıdır. Sarı renk her çiçekle uyumlu bir beraberlik bulan, sevginin ve şehvetin rengidir. En ateşli, en esrarengiz ve en egzotik ilişkiler koçun sarı rengiyle başlar.


BOĞA BURCU
Boğa Burcu uğurlu burç rengi, göklerin ve denizlerin mavi rengidir.

İKİZLER BURCU
İkizler Burcu`nun uğurlu burç renkleri ; saflığın, temizliğin ve sadakatin rengi olan beyaz renk ve yeryüzünün doğal rengi olan yeşildir.

YENGEÇ BURCU
Dünyanın en sevgi dolu insanları olan yengeçlerin uğurlu rengi gül pembesidir. Evrensel Aşk`ın da sembolü olan bu renk, sevgi dolu yüreklerle yakından ilişkilidir.

ASLAN BURCU
Aslan burcunun uğurlu burç rengi, olgunlaşan ahududuların ve değerli gröna taşının kırmızısıdır. Bu renk büyük bir fiziksel enerjinin, yaşamla dolup taşan güçlü bir isteğin ve doğal güçlerin simgesidir.

BAŞAK BURCU
Başak burcunun uğurlu burç rengi erguvandır. Bu renk, hem deneyden geçmiş bir idealizmi, hem de ruhsal alanı simgeler.

TERAZİ BURCU
Terazi burcunun uğurlu rengi olan kahverengi,yaz boyunca süren gelişme döneminde bütün varlıklara güç veren,dinlenme ve arınma dönemine hazırlanan sonbahar toprağını simgeler.Kök salmanın ve dünyada kararlı bir biçimde davranırken daha yücelere Ulaşmaya hazırlığın rengidir.

AKREP BURCU
Akrep burcunun uğurlu burç rengi, turuncudur. Batan güneşin parlak turuncusu olan bu renk, deneyle ya da öğrenimle elde ettiği bilgileri kullanmayı beceren, canlı ve aydın kişilerin simgesidir. Bu renk, akreplerin, ruhsal ve bedensel alanı kavrayıp, üstün mantığını, daha alt düzeydekileri yönlendirmede kullandığını gösterir

YAY BURCU
Yay burcunun uğurlu burç rengi, yeryüzünü örten gecenin siyahıdır. Gecenin siyahı, her şeyi yeniden doğurabilecek, her şeyi gizleyen ve örten siyahtır.

OĞLAK BURCU
Oğlak burcunun uğurlu burç rengi, temizliği, saflığı, iffeti ve şeffaflığı simgeleyen beyazdır. En son kirlenecek rengi temsil eden oğlak insanı, hayata başladığı ilk günkü temizliğini, yaşamın sonuna kadar sürdürme arzu ve isteği ile yaşar

KOVA BURCU
Kova burcunun uğurlu burç rengi gümüştür. Gümüş renginin pek çok sihirli özelliği vardır. Bedeni ruha bağlayan gümüş rengi bir kordonun varlığına ve tutkulu aşkın ince titreşimlerini simgelediğine inanılır.

BALIK BURCU
Balık burcu insanının uğurlu burç rengi mavidir. Daima arayış içinde olmaları, güçlü duyguları, hafif melankoliye yatkın tavırları ile onlara uygun bir renktir.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla