Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.08.2014, 21:12   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ertuğrul Şakar Kimdir

Ertuğrul Şakar Kimdir
Ertuğrul Şakar, Ertuğrul Şakar Kimdir, Ertuğrul Şakar Hakkında,
Ertuğrul Şakar Nereli, Ertuğrul Şakar Kaç Yaşında, Ertuğrul Şakar Oynadığı Diziler, Ertuğrul Şakar Kurtlar Vadisinde Mi Oynayacak, Ertuğrul Şakar Resimleri, Ertuğrul Şakar Fotoğrafları



Ertuğrul Şakar (Doğum Tarihi 25 Ağustos 1977 Sivas), oyuncu ve tiyatrocu
1977 yılında Çeçen kökenli bir ailenin çocuğu olarak Sivas´ta dünyaya gelen Ertuğrul Şakar ilkokulu ve ortaokulu Sivas´ta tamamladıktan sonra Eskişehir demiryolu meslek lisesinden ve Hacettepe Üniversitesi devlet konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli dizi, sinema ve reklam filmlerinde rol alan Şakar oyunculuk hayatının yanı sıra Hacettepe Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak diksiyon ve tiyatro dersleri vermektedir.
Şakar 2010 yılında yayına başlıyan ve askerlerin terörle mücadelesini anlatan Şefkat Tepe dizisinde oynamaktadır. Şakar dizide canlandırdığı sert mizaçlı astsubay Kordon Celil´in aksiyon sahneleri ile çok kısa zamanda her yaşta izleyicinin beğenisini kazanmıştır. Köprüden akıntılı ve hızla akan bir suya atlamak ya da binalardan iple inmek gibi sahneler oyuncuya izleyiciler arasında ve daha sonra dizi ekranında efsane lakabını kazandırmıştır. Şakar Şefkat Tepe dizisinin yanı sıra Seyfi rolüyle Eyvah Halam dizisinde, Naci rolüyle Dördüncü Osman (3. bölüm) dizisinde, Tombala isimli sinema filminde, çeşitli reklam filmlerinde ve kısa metrajlı filmlerde rol almıştır. Kurtlar vadisinin yeni bölümlerinde oynayacaktır.











Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla