Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.09.2014, 09:45   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 7 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları

7 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları

7 eylül 2014 Günlük Burç Yorumları, 07 09 2014 burçlar, 7 eylül 2014 akrep burcu yorumu, 7 eylül 2014 aslan burcu yorumu,7 eylül 2014 balık burcu yorumu, 7 eylül 2014 başak burcu yorumu,7 eylül 2014 boğa burcu yorumu,7 eylül 2014 ikizler burcu yorumu, 7 eylül 2014 koç burcu yorumu,7 eylül 2014 kova burcu yorumu, 7 eylül 2014 oğlak burcu yorumu,7 eylül 2014 terazi burcu yorumu, 7 eylül 2014 yay burcu yorumu, 7 eylül 2014 yengeç burcu yorumu, 2014 eylül ayı burç yorumları,günlük burç yorumları,2014 eylül günlük burç yorumları,7 eylül burç yorumları, 7 eylül 2014 Pazar burç yorumları

KOÇ
Bugünlerde nedenini bilemediğiniz bir doyumsuzluk içindesiniz. Sınırlandığınızı hissettiğiniz konularda daha cesaretli ve girişimci olmanız gerekiyor. Son derece hareketli ve sorunsuz bir yaşamın içinde kendinize gereksiz problemler çıkartmamalısınız. Zaman zaman yaşamınızda radikal değişiklikler yapmanız gerektiğini düşünüyorsunuz.


BOĞA
Bir gün, bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğinize dair inancınızın, sizi duygusal bir tembelliğe sevk ettiğini göremiyorsunuz. Rastlantılar kadar çaba da önemli.Ruh haliniz tatil sonrası çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştıracak. Çalışkan ve becerikli olmanız, sistemli olmayışınız nedeniyle hakkettiği randımanı alamıyor.


İKİZLER
Sorunları sizinle açık, açık paylaştığı için ciddi bir sorun yaşamıyorsunuz, ama hissettiği güvensizlikler pek çabuk geçeceğe benzemiyor. Rutin işlerinize eklenen bir iş, bugünlerde sizi biraz telaşlandıracak, ama altından kalkmayı becereceksiniz. Başarılarınızı kanıtlamanız için gereken fırsatlar, tarafınızdan yaratılmayı bekliyorlar.


YENGEÇ
Duygusal bir yapıda olmanız ve aile bağlarına olan düşkünlüğünüz sadece sizin değil akrabalarınızın sorunlarını da çok önemsemenize neden oluyor. Bugünlerde bir yakınınızın yaşayacağı bir problem sizi oldukça üzebilir. iş hayatınızda çok sevineceğiniz bir haber alacaksınız.eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz.


ASLAN
Bu aralar yoğun ve yüksek enerjiniz sayesinde sevindirici olaylar birbirini kovalıyor. Bir süredir yapmak istediğiniz bir işle ilgili oldukça iyi bir haber alacaksınız. maddi acıdan sıkışık bir dönemde olmanızı dert etmemelisiniz. yakın zamanda bu konuda hallolacaktır. BAŞAK Birlikteliklerinizi sonlandırırken hissettikleriniz sizi de üzüyor. Artık eskisi gibi olamadığınız ilişkinizde partnerinizi yıprattıgınızı görüyorsunuz ve bunu düzeltmek için bir çaba göstermiyorsunuz.Biraz zamana ihtiyacınız var.


BAŞAK
Yakın çevrenizde artan bir hareketlilik var. Daha fazla yolculuk planları yapabilir ve eğitim çalışmalarınıza öncelik verebilirsiniz. Bu alandaki zihinsel aktiviteleriniz daha fazla okum yazma gerektirebilir. Kendinizi ifade etmek konusunda bazı zorluklar öne çıkarken, sözlerinizde özenli olmalısınız. Kardeşlerle olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

TERAZİ
İlginç ve oldukça hareketli sosyal hayatınız günlük hayatınızda bir çok kapının kendiliğinden açılmasına yardımcı oluyor. sevgilinizle olan diyaloglarınızda kırıcı olabildiğinizin farkındasınız ancak olduğu gibi görünmemek size çok sahte geliyor. yine de olumsuz tavır sergilediğiniz için üzülüyorsunuz.


AKREP
Partnerinize olan aşırı güveniniz onu kaybetmeyeceğinize olan inancınız bir zamanlar harika olan ilişkinizin heycanının azalmasına sebebiyet veriyor. Ancak yine de birlikteliğiniz sorunsuz olabildiği için mutlusunuz.Parasal mevzularınızda dikkat etmeye çalışmanız yeterli görünüyor. Kısa süre sonra bu sıkıntınız azalacak.

YAY
Belli bir süredir planladığınız olayları gerçekleştirmeye başlamak size yeniden geleceğe dair güven kazandıracak. Kariyer hayatınızda yapmak istediklerinizi ağırdan almaya devam ederseniz hayallerinizde değişiklik yapmanız gerekecek. Size güvenmeyen insanlar daha çok enerjinizi düşürüyor.

OĞLAK
Duygusal açıdan olağan dışı bir gün yaşayabilirsiniz, dikkatinizi açık tutmanızda yarar var. Sizi heyecanlandıran ve romantik bir teklif alabileceğiniz bir gün. Her şey hiç ummadığınız bir anda gerçekleşebilir.Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair söylentiler, tamamen bilinçli bir yanlış anlamadan kaynaklanıyor olabilir. Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsatınız olacak.


KOVA
Bugün size küçük bir adım atmak düşebilir. Bu adımı atarsanız, sizin için unutamayacağınız bir gün olabilir. O sizden, siz ondan bekliyorsunuz. İkinizde de eksik olan tek şey cesaret olabilir. Arkadaşınız, bazı ortak projelerinizin çabuklaşması için sandığınızdan fazlasını yapıyor. Beklediğiniz bir haber bugün, yarın size ulaşabilir.


BALIK
Bugün bazı küçük işaretler gelebilir. Çevrenizde sizden hoşlanan birkaç kişi var, ama siz hiçbirinin farkında bile değilsiniz. İçlerinden biri duygularını sizinle paylaşmayı düşünüyor. Yalnız kaldığınızı düşündüğünüz bir konuda siz haklısınız ve haklılığınız pek çok kişi tarafından paylaşılıyor. Bazı iş arkadaşlarınız sizden pek hoşlanmıyor ancak siz bu durumu pekte önemsemiyorsunuz.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla