Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.09.2014, 20:16   #1 (permalink)
Courage
İyiler İlk Görüşte Tanınmaz.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Batman v Superman: Dawn of Justice Filminden Sızıntı: Batmobile!

Batman v Superman: Dawn of Justice Filminden Sızıntı: Batmobile!

Çizgi roman dünyasının iki büyük ikonunu karşı karşıya getirecek olan Batman v Superman: Dawn of Justice filminden büyük bir sızıntı geldi. Batman'in aracı Batmobile detaylı olarak görüntülendi!

Başarılı bir uyarlama olarak akıllara kazınan son model Superman hikayesi Man of Steel, bildiğiniz gibi devam filminde kendine çok özel bir konuk edinecek. Uzun yıllardır hakkında konuşulan ve dedikodusu dilden dile dolaşan Batman ve Superman karşılaşması Man of Steel 2, bir süre önce duyurulan resmi adı ile Batman v Superman: Dawn of Justice bu iki büyük süper kahramanın çatışmasını sinemaseverlere sunacak.

Yönetmenliğini yine bir çizgi roman uyarlaması olan Watchmen'i hayata geçiren isim, Zack Snyder gerçekleştirirken, Superman rolünde bir kez daha Henry Cavill'i izleyeceğiz. Büyük tartışma yaratan Ben Affleck ise Batman'i canlandırıyor. Şimdiye kadar tam anlamıyla kendisi ile tanışma şerefine erişemediğimiz Batmobile ise bugün itibariyle karşımızda!

Setten sızan görüntülerde detaylıca görüntülenen Batmobile, Christopher Nolan'ın çizgisini taşısa da orijinal çizgi roman tasarımına da göz kırpıyor. Batman v Superman: Dawn of Justice 6 Mayıs 2016 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

Courage isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla