Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.09.2014, 08:24   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 22 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları

22 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları

22 Eylül 2014 Koç Burcu Yorumu
Özel hayatınızda dikkat göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Huzursuzluklarınızı ve şüphelerinizi ifade ederken dikkatli olun. Aşk hayatınızda beklentileriniz birer birer gerçekleşecek. Bugün yapacağınız bir iş görüşmesinde, bırakacağınız son derece kendinden emin bir izlenim, size çok şey kazandırabilir. Alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili sıkı bir pazarlık içine girebilirsiniz. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.


22 Eylül 2014 Boğa Burcu Yorumu
Sevgiliniz, arkadaşlarınıza ve işinize ayırdığınız vakti kıskanmaya başladı. Partnerinizin bu düşüncesini yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda bu endişeye hiç gerek yok. Yanlızlık duygusunu bir kenara bırakın, gücünüzle ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenin. Takdir ve teşekkür beklemek yerine, kendinizi ispata çalışın. Ciddiyetiniz, işinizdeki yerini sağlamlaştıracaktır. Bütçenizdeki denge bugünlerde biraz bozulabilir. Günün yorgunluğunu spor yaparak atmayı deneyin.


22 Eylül 2014 İkizler Burcu Yorumu
Yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Fakat zaman zaman, geçmişte yaşadığınız fırtınalı ilişkilerin heyecanını da özlüyorsunuz! İş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunun bir an önce çözümlenmesini istiyorsunuz. Konunun sonuca ulaşmasını sağlamak amacıyla, talep edeceğiniz görüşmeler olumlu sonuçlanacak. Para sıkıntısı çekmenizin tek nedeni lükse olan düşkünlüğünüz. Sağlık sorunları yaşamak istemiyorsanız, küçük sorunları büyütüp kendinizi yıpratmaktan vazgeçin.


22 Eylül 2014 Yengeç Burcu Yorumu
Özel hayatınızdaki duygusal yoğunluk sizin bu aralar biraz kıskanç ve bencil olmanıza neden olabilir. Kontrolü elden bırakmamalısınız. Başkalarının elindeki, cebindeki ve kafasındakileri bırakın da kendi imkanlarınızı en iyi şekilde kullanmaya bakın. Şans ve kabiliyetlerinizin size hazırladıkları azımsanamaz. Sürpriz bir şekilde gelebilecek bir fatura ya da hesapta olmayan bir harcama sizi üzebilir. Sizi korkutan bir sağlık şikayetinizin çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz.


22 Eylül 2014 Aslan Burcu Yorumu
Özel yaşamınızdaki uyumlu tavrınız size beklemediğiniz gelişmeler sunacak. Ancak partnerinizle yaşayacağınız görüş ayrılıkları konusunda da dikkatli olun. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar başarı gözükmüyor. Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size geçici gibi gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Sosyal anlamda yaşadığınız yoğunluk, maddi konulara eğilmenize engel olabilir. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun.


22 Eylül 2014 Başak Burcu Yorumu
Sevgiliniz, birtakım güvensizlikler nedeniyle, sizinle sorunlarını paylaşmaktan kaçınıyor. Biraz daha sabırlı yaklaşımlar, onun düşüncelerini değiştirebilir. Dediğim dedik tavırlarınız, iş yaşamınızdaki konumunuzu riske sokuyor. Pek akılcı bulmadığınız bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Sağa sola dağıttığınız paralar yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor. Gece öğünleri hazmı zorlaştırıp sizi uyutmuyor. Bir bardak ılık süt içmek rahatlatıcı olabilir.


22 Eylül 2014 Terazi Burcu Yorumu
Partneriniz bazı kararları almak için acele ediyor. Onun ısrarlarına direnmeye çalışmayın. Birbirinizi biraz daha yakından tanımaya ihtiyacınız olabilir. Gelişigüzel teşebbüsler, düşünce ve davranışlardan sonra pişmanlık duymak istemiyorsanız, şimdiden tedbirinizi almalısınız. Olayların sonunu istediğiniz gibi getirme imkanınız var. Sürpriz şekilde gelecek bir ortaklık önerisi, sizi büyük para hesapları içine sokacak. Uykusuzluk sağlığınızı etkileyebilir. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışmalısınız.


22 Eylül 2014 Akrep Burcu Yorumu
Sevgilinizle üstüne gitmediğiniz sorunları karşılıklı tartışmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Bu konuşma, beraberliğinizin ilerlemesine neden olabilir. İşinizle ilgili uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. İnsanlar üzerinde yanlış izlenimler bırakmaktan kaçının. Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Son günlerde ihmal ettiğiniz sağlığınız başınıza dert açabilir.


22 Eylül 2014 Yay Burcu Yorumu
Özel hayatınızdaki sorunları çözmek için adım atmayı denemelisiniz. İlk adımı karşı taraftan beklerseniz, gecikebilir. Biraz düşünürseniz, ilk hareketin size düştüğünü anlayacaksınız. İş ortağınız ya da birlikte çalıştığınız kişilerle, çatışma yaşama ihtimaliniz olduğu bu aralar fikirlerinizi kabul ettirme konusunda iddiacı olmaktan sakının. Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabilir evinize ya da kendinize eşya alabilirsiniz. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için gün içinde dinlenmeyi ihmal etmeyin.


22 Eylül 2014 Oğlak Burcu Yorumu
Kaprisler, inatlaşmalar, küçük küskünlükler aşk hayatınızı fazlasıyla zedeledi. Önümüzdeki günlerde ilişkinizi sarsacak bir sorun yaşayabilirsiniz. Şimdiden hazırlıklı olun! Ek bir iş arayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde olumlu netice alabileceksiniz. Hemen, hemen herkesle kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Maddi yönden tutumlu olmanızın yararlarını yakın zamanda göreceksiniz. Stres yaratan işlerden uzak durun.


22 Eylül 2014 Kova Burcu Yorumu
Özel hayatınızda yaşadığınız bir problem var. Huzursuzluk ve münakaşalara karşı saldırılara geçmeyip akılcı yolu seçin. Kopacak fırtınanın önceden farkına varmaya gayret etmelisiniz. İş yaptığınız kişilere verdiğiniz vaatleri yerine getirmiyorsunuz, üstesinden gelemeyeceğiniz işlere kalkışıyorsunuz. Bu nedenle cesaretsizlik, esnekliği kaybetme, değişikliklere uyum sağlayamama gibi durumlarla karşı karşıya kalmanız mümkün. Bugünlerde harcama konusunda ipin ucunu biraz kaçırdınız!


22 Eylül 2014 Balık Burcu Yorumu
Sevgilinizle baş başa kalma hayalinizi gerçekleştirmeniz bugün de zor gibi gözüküyor. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Patronunuz sizden yeni bir atak bekliyor. Bu durum sizde huzursuzluk yaratabilir, ama üzerinde çalıştığınız projenizi sonuçlandıracaksınız. Parasal konulardaki endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla