Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.09.2014, 08:48   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 26 Eylül 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

26 Eylül 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

26 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları - Koç

Duygusal bir insansınız ve bu özelliğiniz sayesinde gereksiz tartışmalardan uzak durmayı başarıyorsunuz. Yine de mantığınızı ön plana çıkarmak zorunda olduğunuz bazı anlar olacak. İşinizle ilgili yapay, gereksiz iç sıkıntıları yaşayabiliyorsunuz. Bugünlerde bazı verimli görüşmeleriniz olacak. Bu nedenle sorumluluklarınızı derinden hissetmeniz gerekebilir. Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden oluyor. Uygun bir diyete başlayarak eski formunuza yeniden kavuşabilirsiniz.


26 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları - Boğa

Aşka karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor. Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var. İş ilişkilerinizde sizin için güven ön planda. Bunu iş yaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz. Bugünlerde sevineceğiniz haberler var. Uzun zamandır sürüncemede olan beklentileriniz hareketlenebilir. Bir alacağınızı tahsil etmek için uğraş vermek zorunda kalabilirsiniz. Olabilecek ateşli hastalıklara karşı önleminizi almanız sizin için yararlı olacak.

26 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları - İkizler.

Özel hayatınızda gösterdiğiniz özverinin herkes farkında. Herkes sizin haklı olduğunuza inanıyor. Sevgiliniz de bunu biliyor, ama kendisini size karşı savunmak zorunda kalmak istemiyor. İşinizdeki sorunlar için size destek olmaya can atan dostlarınız var. Bunlara bazı duygusallıklarla kapalı durmanız çok anlamlı değil. Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Umut bağladığınız bir paranın gecikmesi ödemelerinizi aksatabilir, hazırlıklı olun.


26 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları - Yengeç

Hayatınızdaki monotonluğu değiştirecek bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Size ilgi duyanlara karşı bu kadar çekimser olmayın. Taşıdığınız endişelerden bir an önce sıyrılıp, hayatın tadını çıkarmaya başlamalısınız. Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmenizde fayda var. Bugünlerde parayla ilgili bazı tartışmalar söz konusu. Birtakım sağlık problemleriniz için endişeleniyorsunuz. Bu problemlerin kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak

26 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları - Aslan

Sevgilinizle olan ilişkinizde dikkatli davranmanız gereken bir gün. Ani kararların etkisi altında kalmanız, kıskançlık ve kavgaya neden olabilir. İş arkadaşları arasında bir yanlış anlama yüzünden sinirleriniz bozulacak. Çevrenizdeki kişilerden olumsuz tepkiler almamak için düşüncelerinizi ifade ederken dengeli olmalısınız. Haklı olduğunuzdan emin olduğunuz ve uzlaşma umudu taşımadığınız tartışmaları bir yerde bırakmak size o kadar zor gelmemeli. Maddi konularda fazla esnek davranmak zarar getirebilir.

26 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları - Başak

Bugün aşk yaşamınızda şanslı etkiler var. Hissettikleriniz, karşınızdaki insan tarafından algılanabilir ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Düşünceleriniz oldukça açık ve planlarınızı gerçekleştirmek için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. Mesleğinizle ilgili ileriye yönelik olarak olumlu ve pratik kararlar almanız olası. Fakat bu kararlar için çok aceleci davranıyorsunuz. Bu şekilde devam ederseniz elinize geçirdiğiniz bu fırsatı da kaçırabilirsiniz, sabırlı olmaya çalışın.

26 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları - Terazi

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Çok önemli bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili çok zorlanacağınız bir kararda etki altında kalmamaya çalışın. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz

26 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları - Akrep

Kendinizi bu kadar ihmal etmeyin. Hayatınızda yeni bir dönüm noktasına gelmek, eskiyi silmek istiyorsunuz. Fakat bu sizin için uygun bir zaman değil. İlk başta eski karışık durumlarınızdan ve sabit fikirlerinizden kurtulmalısınız. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz bir gereklilik olarak görünüyor. Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir. Umudunuzu bağladığınız bir paranın gelmesi gecikebilir. Stresten kaynaklanabilecek bazı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun

26 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları - Yay

Günlük sorunlardan oluşan stresi sevgilinize yansıtabilir, kırıcı olabilirsiniz. Yapacağınız jestler ve küçük sürprizlerle sevgilinizin kalbini fethetmeye çalışın. İş hayatınızdan bir süre için de olsa uzaklaşmaya, bir süre dinlenmeye çalışın. Bir yolculuk sizin için çok yararlı olacaktır, deneyin. Tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bir zamanlar kenara ayırdığınız küçük bir para, bugünlerde imdadınıza yetişecek. Sağlığınızı etkileyen gereksiz yorgunluklardan kaçının.

26 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları - Oğlak

Sevgilinizle baş başayken, iki farklı davranış göstermesinin arkasındaki nedenleri anlayamıyorsunuz. Daha kararlı ve yumuşak bir anlama çabası içine girin. Mesleğinizde imaj tazelemeye ihtiyacınız var. Fedakarlıklarınız ve yeteneklerinizin karşılığını bulması, iş ilişkileriniz içinde bunları iyi pazarlayabilmenizle doğru orantılı. Tokgözlülük, sizi hırslı kişiliklerin istismarına açık bırakıyor. Maddi konularla ilgili birtakım sorunlar canınızı sıkabilir. Sürekli değişen havalara dikkat edin!

26 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları - Kova

İlişkinizdeki yanlış anlamaları artık yok etmelisiniz. Beraberliğinizle ilgili olmayan sorunlarınızı da partnerinizden gizlemekten kaçınmanız gerekiyor. İş yerinde yaşayacağınız olayların akışı sizi canlandıracak. Fakat, aynı zamanda biraz telaşlı ve tedirgin olacaksınız. İstekleriniz giderek artıyor. Kendinize olan güveniniz de yükselecek. Olumlu duygular içine girmeyi başaracaksınız. Harcama dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Endişeleriniz yüzünden bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

26 Eylül 2014 Günlük Burç Yorumları - Balık


Birlikte olduğunuz kişiye karşı o kadar değişken bir davranış şekliniz var ki, zaman zaman sizi hiç tanımadığını düşündürüyorsunuz. Bugün bu konuyla ilgili ufak bir tartışma yaşamanız olası. Çalıştığınız konu üzerinde dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken durumlar var, ancak sizin pek dikkatli olduğunuz söylenemez. Parada gözünüz yok ama para kazanmanın önemli olduğunu da unutmayın. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

__________________
all the best.




Konu YeşiL6 tarafından (26.09.2014 Saat 08:51 ) değiştirilmiştir.
YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla