Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.09.2014, 15:16   #1 (permalink)
LifeisBeauty

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Evrim 10 Ekim'de Sinemalarda!

Evrim 10 Ekim'de Sinemalarda!



Evrim (Transcendence) filminde Oscar adayı Johnny Depp, Rebecca Hall, Paul Bettany, Cillian Murphy ve Oscar ödüllü oyuncu Morgan Freeman yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise “Kara Şövalye”, “Başlangıç”, “Kara Şövalye Yükseliyor” gibi başarılı yapımların görüntü yönetmenliğini yapmış olan ünlü yönetmen Wally Pfister üstleniyor.

Filmin başrol oyuncusu Johnny Depp “Will muhteşem bir proje üstünde çalışıyor fakat şartlar nedeniyle ilk test ettiği de kendi beyni oluyor. Bu çok büyük bir risk. Sadece sizin bildiğiniz bir sistemin sizi deniyor olması ve yardım edebilecek çok az insanın olması Will’i yeterince strese sokuyor. Bir de onları takip eden radikal grubun Will’in beynine ulaşabilecek olması adrenalini daha da yükseltiyor. Karısına çok aşık olan ve sakin bir hayat süren Will, egoları, güç sevdası ve bilim adamı merakı sebebiyle büyük bir tehlikenin içine batıyor. Düşünün beyniniz bir anda internete bağlanmaya başlıyor, oradaki tüm bilgilere anında ulaşabiliyor. Finans, tıp, siyaset… hangi konudan bilgi almak isterse alabiliyor. Böyle bir güce sahip olsanız siz ne yapardınız? Bu film izleyicisine böyle bir gücün olsa neler yapardın? sorusunu sorduracak” diyor.


Dr. Will Caster (Johnny Depp) insan duygularının etkilendiği tüm bilgiler ve hareketlerin bir bilgisayar tarafından da yapılabilmesi için yapay zeka çalışmaları yapmaktadır. Bu zamana kadar yaptığı büyük buluşlar sayesinde çok popüler olan Caster, aynı zamanda teknoloji düşmanı olan radikal grupların da bir numaralı hedefi haline gelmiştir. Bilim adamı Will, istedikleri teknolojik yardımı yapmadığı için terörist grubun saldırısına uğrar ve cinayete kurban gider. Kendisi gibi bilim adamı olan eşi Evelyn, Will'in beynini gelişmiş bir süper bilgisayara entegre eder. Will'in bedeni ölmüştür ama beyni eşiyle yeniden iletişime geçer. Dahası Will, bağlı olduğu bilgisayardan internet aracılığı ile tüm dünyayı yaklaşan terörist tehlikeye karşı uyarmaya başlar. Fakat terörist grup Will'in hala hayatta olduğunu fark edince, super-bilgisayarı yok etmek için harekete geçerler...

Evrim, 10 Ekim 2014'te sinemalarda!

__________________
"Dünyanın en güzel şarkısısın sen."
Bir ömür boyu eşlik etmek istediğim.


Sonra hayat bize öyle birini gönderir ki
önceden kaybettiğimiz her şey için mutlu oluruz.
LifeisBeauty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla