Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.10.2014, 13:16   #1 (permalink)
LifeisBeauty

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Beren Saat Kimdir? | Beren Saat'in Biyografisi

Beren Saat Kimdir? | Beren Saat'in Biyografisi



Beren Saat, 1984 doğumlu televizyon ve sinema oyuncusu. Birçok tv dizisinde oynamıştır, ancak Aşk-ı Memnu dizisindeki Bihter Ziyagil rolüyle hatırlanmaktadır.
Ankara'da doğup büyüdü. TED Ankara Koleji'nden mezun oldu. Başkent Üniversitesi'nde İşletme okurken Türkiye'nin Yıldızları adlı, aktör ve aktris yetiştirme konseptli yarışma programına katıldı. Bu programda ikinci olmasına karşın dikkatleri fazlasıyla üzerine çekti. Önce "Aşkımızda Ölüm Var" dizisinde kendine bir yer buldu, ardında ilk başrolünü Aşka Sürgün dizisiyle kaptı. 1970 ve80'ler dönemini anlatan Hatırla Sevgili dizisinde Yasemin rolünde izleyicilerle buluştu. Daha sonra Halit Ziya Uşaklıgil´in eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu da oynamıştır. Bu dizi izlenme rekorları kırarken, Beren Saat de rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ gibi Türkiye'nin en ünlü ve en çok kazanan oyuncuları arasındaki yerini sağlamlaştırmıştır.

Daha sonra Fatmagül'ün Suçu Ne ve Revenge adlı Amerikan ABC televizyonu yapımının Türkiye uyarlaması olan İntikam dizilerinde başrolde oynadı.
Beren Saat, beyazperde karşısına da çıktı. Güz Sancısı, Gecenin Kanatları gibi filmlerd oynadı. 2012 yapımı Gergedan Mevsimi filminde Monica Bellucci'yle birlikte çalışma şansı buldu.

2012 yılından bu yana tanınmış pop şarkıcısı Kenan Doğulu ile birliktedir. 2014'de ikili evlendi.

Katkıda Bulunduğu Son 8 Yapım

Benim Dünyam (2013)
İntikam Sezon 2 (2013)
İntikam (2013)
Gergedan Mevsimi (2012)
Cesur (2012)
Fatmagül'ün Suçu Ne (2011)
Gecenin Kanatları (2009)

__________________
"Dünyanın en güzel şarkısısın sen."
Bir ömür boyu eşlik etmek istediğim.


Sonra hayat bize öyle birini gönderir ki
önceden kaybettiğimiz her şey için mutlu oluruz.
LifeisBeauty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla