Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.10.2014, 16:11   #6 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kıskançlık insanın doğasında mıdır yoksa sonradan mı öğrenilir?

Kıskançlığın Ölçüsü Kim Neye Göre Belirliyor Arkadaş Bende Bunu Anlamıyorum. Hep Bir Ölçüden Bahsediliyor, boyuttan bahsediliyor. Kim Belirlemiş bu Boyutu ve neden sadece kıskançlıkta varda bir sevgide aynı sınır yok, bir aşkta aynı sınır yok. Çok Sevmesini bekle ancak kısıtlı kıskanmasını bekle. Bana göre tamamen saçmalık bu. Kıskançlık paylaşamamaktır. Hangi İnsan sevdiğini başkalarıyla paylaşmak ister. Madem boyutunun ayarlı olmasını istiyorlar gidip dikakt etsinler. Gelip hergün hergün arkadaşlarıyla gezerler kız erkek. kıskanıp laf söyleyince boyutu büyük ne alakası var. Zoruna gittiyse gezme arkadaş.

Millet işine geldiği kadar kıskançlık istiyor. Bence sorun kıskanmanın boyutunda değil kıskançlığın fazla olduğunu düşünen insanların bencilliğinde. Bence onlar bencilliğini sınırlasınlar. Ortada kıskandıracak bir durum olmaz böylece. Milelt kendi bencilliğini örtmek için gelmiş kıskançlığa boyut koymuş. İyi bizde bencilliğe boyut koyalım kıskançlığa koyulmaması için.

Sevgide, aşkta sınır koymayan insan gelip kıskançlıkta sınırada bakmasın. Kıskançlığın boyutu varmış hikaye. Hadi kanıtla bana boyutunu neye göre söylediğini. Giyersin mini mini etekleri bakacak her önüne gelen erkek gelip kıskanıyorsun. Öyle kıza söylencek tek laf var. Yada gidecek arkadaşım dediği erkeklerle canımlı cicimli muhabbet edecek. Kusura bakmada bence bunları yapan kendine sınır getirmeli.

Dünyada kıskançlığı olmayan tek canlı domuzlardır. Kıskançlığına rağmen birçok canlıyla ilişkiye girende hayvanlardır. Ne domuz olmaya ne hayvan olmaya niyetim yok. İnsanı insan yapan kıskançlığıdır.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla