Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.10.2014, 14:40   #1 (permalink)
LifeisBeauty

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kate Winslet Kimdir? | Titanik-Rose'un Biyografisi

Kate Winslet Kimdir? | Titanik-Rose'un Biyografisi



Kate 'Elizabeth' Winslet 5 Ekim 1975 (Reading, Berkshire, İngiltere ) tarihinde İngiltere'de doğdu.Tamamen oyuncu bir aileden gelen Winslet genç yaşına rağmen bu zamana kadar beş defa Oscar'a aday gösterildi.

Winslet 1998 yılı itibariyle, iki kere Oscar'a aday olmayı başaran en genç oyuncu ünvanını elinde bulunduruyor. Kate aynı zamanda ödüle üç, dört ve beş kere aday gösterilen oyuncu olmayı da başardı. Oyunculuğa ilk adımını 11 yaşında bi TV reklamıyla atan Winslet, 'Christmas Carol' adlı animasyon filminde seslendirme yapıp ve ayrıca bu filmin şarkısını söyleyip, single albüm çıkardı. Titanic filminden sonra daha çok bağımsız ve düşük bütçeli filmlerde oynamayı tercih ettiği için, Anna and the King ve Shakespeare in Love gibi filmlerdeki başrol tekliflerini reddederek, aynı dönemde Holy Smoke ve Hideous Kinky gibi bağımsız filmlerde oynadı.

İlk evliliğini Hideous Kinky adlı filmin setinde tanıştığı yönetmen asistanı 'Jim Threapleton' ile yapmış ve 'Mia' adını koydukları bir kız çocuğu sahibi olmuştur.2001 yılında eşi Jim Threapleton ile ayrılığının ardından American Beauty,Road to Perdition ve Jarhead gibi filmlerin ödüllü yönetmeni 'Sam Mendes' ile evlenerek, 'Joe' adında bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

Katkıda Bulunduğu Son 8 Yapım

Uyumsuz (2014)
Americana (ıı) (2014)
A Little Chaos (2014)
Postacı Pat: Bir Yıldız Doğuyor (2014)
Çatlak Film (2013)
İşçi Bayramı (2013)
Salgın (2011)
Acımasız Tanrı (2011)

__________________
"Dünyanın en güzel şarkısısın sen."
Bir ömür boyu eşlik etmek istediğim.


Sonra hayat bize öyle birini gönderir ki
önceden kaybettiğimiz her şey için mutlu oluruz.
LifeisBeauty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla