Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.10.2014, 21:58   #1 (permalink)
LifeisBeauty

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Unutursam Fısılda

Unutursam Fısılda


Unutursam fısılda filmi, unutursam fısılda ne zaman, unutursam fısılda vizyon tarihi, unutulsam fısılda oyuncuları, Kerem fotoğrafları, Kerem Bursin resimleri, Kerem Bursin fotoğrafları, Unutursam Fısılda afiş, Unutursam fısılda oyuncu resimleri, Unutursam Fısılda oyuncu fotoğrafları, Unutursam fısılda gösterim tarihi, Farah Zeynep fotoğrafları, Farah Zeynep resimleri, Farah Zeynep Abdullah, Farah Zeynep Abdullah resimleri, Mehmet Günsur, Mehmet Günsur filmleri, Mehmet Günsur fotoğrafları, Unutursam fısılda müzikleri, unutursam fısılda Gel ya da git, Unutursam fısılda Gel ya da git şarkısı, Gel ya da git, Gel ya da git şarkısı


Vizyon Tarihi: 29 Ekim 2014
Yapımı : 2014 - Türkiye
Tür : Dram , Romantik
Yönetmen : Çağan Irmak
Oyuncular : Mehmet Günsür , Hümeyra Akbay , Farah Zeynep Abdullah , Kerem Bürsin , Işıl Yücesoy

Konu:

Çağan Irmak’ın “Unutursam Fısılda” adlı filminin çekimleri İzmir'de yapıldı. Film, Tarık ile kurduğu hayallerinin peşinden İstanbul’a giden genç kasabalı Ayperi’nin şöhret yıllarını, hayalleri için ayrıldığı kasabaya uzun yıllar sonra dönüşünü ve geçmişiyle hesaplaşmasını konu alıyor.

Bir döneme damga vuran şarkıların sesi Hümeyra Ayperi karakterini canlandıracak. Ayperi'nin gençlik yıllarını ise başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah oynayacak. Ayperi’nin hayatına ve hayallerine yön veren müzisyen Tarık karakterinde ise Mehmet Günsür’ü izleyeceğiz. Kerem Bürsin ise Erhan rolüyle Türkiye'de ilk kez sinemayı deneyecek.


__________________
"Dünyanın en güzel şarkısısın sen."
Bir ömür boyu eşlik etmek istediğim.


Sonra hayat bize öyle birini gönderir ki
önceden kaybettiğimiz her şey için mutlu oluruz.
LifeisBeauty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla