Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.11.2014, 13:56   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bu Tarz Benim Yarışmasında Özlem Özden Kimdir

Bu Tarz Benim Yarışmasında Özlem Özden Kimdir
Özlem Özden, Özlem Özden Kimdir, Özlem Özden Hayatı, Özlem Özden Kaç Yaşında, Bu Tarz Benim Özlem Özden Kimdir, Bu Tarz Benim Özlem Özden Resimleri, Bu Tarz Benim Özlem Özden Fotoğrafları



Bu Tarz Benim yarışmacıları arasında olan ve her bölümde yarışmaya damga vuran, ayrıca güzelliği ve giydikleri ile oldukça dikkat çeken isimlerinden biri olan Özlem Özden, 33 yaşındadır. Bu Tarz Benim renkli yarışmacılarından biri olan Özlem Özden üniversite mezunudur.

Özlem Özden ayrıca kamu yönetimi alanında da yüksek lisans yapmıştır. Amatör olarak film senaryosu yazan başarılı yarışmacı Özlem Özden, iddialı ve cesur olduğunu söyleyerek hiçbir ünlünün tarzını beğenmediğini söylemektedir. BU Tarz Benim yarışmasının büyük ödülünü kazandığında ne yapacaksın sorusuna Özlem, Ödülü kazanıp senaryosunu yazdığım filmi çekmek istiyorum diye cevap vermektedir.

Alışverişe olan düşkünlüğü yüzünden az da olsa annesi ile tartışıyor Bu Tarz Benim Özlem Özden ayrıca 2015'te vizyona girecek olan Sebahat ile Melahat adlı sinema filminde de ufak bir rolde oynadı. Özlem Özden ayrıca Medcezir dizisinde de rol almıştır.

Özlem Özden özellikle Ayşegül Doğan ile yapmış olduğu tartışmalar ile gündeme gelen bir kişidir. Ayşegül özellikle Özlem Özden Hanımefendinin kıyafetlerine eleştiri yapmaktadır. Eleştirilerin dozu hakaret seviyesine her defasında ulaştığından dolayı da ikili her bölümde kavga etmektedir.



















Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla