Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.11.2014, 21:02   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Avizeler Nasıl Parlatılır?

Avizeler Nasıl Parlatılır?





Avizeler Nasıl Parlatılır?

Avizeler, salonlarımızın en önemli dekoratif parçalarından birisidir. Avizelerin salonumuza kattığı değer ve atmosfer sayesinde kişiliğimiz dahi etkilenebilir. Örnek olarak güzel bir atmosfer sağlayan bir avize bizi daha dinamik hissettirebilir. Özellikle sık sık misafir ağırlayan kişilerin misafirler üzerinde bile kalıcı bir etki oluşturabilir. Bu yüzden evimizin salonuna konulan şık bir avize göz ardı edilemez.

Söz konusu olan ve sınırları aşan derecede söz konusu olan avizelerin temizliği bir o kadar da önemlidir. Günümüz de artan avize sayısı artığı süre boyunca ortaya yeni modeller çıkmaktadır ve bu avizelerin temizliği geçen süre boyunca daha da zorlaşmaktadır. Peki, bu dekoratif parçanın temizliği nasıl yapılır?

Avize temizliği nasıl yapılır?
Küçük kristal avizelerin temizliğini yapabilmek, sade avizelerin temizliğini yapmaktan çok daha zordur. Normal bir avizeyi nemli bir bez ile veya mikro fiber bez yardımıyla hızlı bir şekilde temizleyip ilk günkü parlaklığını elde edebiliriz.

Kristal avizelerin temizliğini az önce de söz konusu olduğu gibi daha zordur. Kristal avize neden kirlenir? Bu sorunun cevabını hepimiz biliriz. Kristal avizelerin kirlenmesine neden olan olaylardan birisi biziz, birisi de doğal etkenler. Doğal etkenlerden kastım mesela sigara içerek kristal avizede ki kristallerin sararmasına ve sarardığı için ışığın engellenmesine neden oluruz. Diğer etken ise doğal yani tozdan falan dolayı kirlenmesidir.

Kristal avizelerin temizliğinde kristaller teker teker sökülüp sirkeli bir pamuk yardımıyla, kristaller birbirine değmeyecek şekilde silinerek parlaklığını tekrar elde edebiliriz.

Alıntı

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla