Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.11.2014, 21:13   #1 (permalink)
LifeisBeauty

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İlişkiniz Gelecek Vaadediyor mu?

İlişkiniz Gelecek Vaadediyor mu?



Gelecekten Bahsedilmiyor!
Gelecek hayalleri, neredeyse her ilişkinin olmazsa olmazı! Dikkatle ve özenle bu konu hakkında konuşmamaya çalışıyorsa, yada çalışıyorsanız; bu ilişkinin pek uzun sürmeyeceğini söyleyebiliriz!

Cinsel Birliktelik Dışında İletişim Sorunsalı!
Onunla sadece yataktayken mi anlaşıyorsunuz? Üzgünüm, bu büyük bir problem! İlişkinizin geri kalan zamanlarında birbirinizle bu denli ilgilenmiyorsanız büyük bir bağlılık söz konusu olamaz!

Cinsel Birliktelikten Kaçınma!
Birbirinizle bu konuda çok uzaksanız; bu şekilde de bir ilişkinin uzun süre yürümeyeceğini söyleyebiliriz. Birbirinizle bu tarz paylaşımda bulunmak, sizi daha çok yakınlaştıracaktır!

Sıkıntılardan Bahsedilmiyor!
Hayatlarınız hakkında birbirinize üstün körü bilgiler veriyor, canınızı sıkan şeylerden veya problemlerinizden ona bahsetmeye çekiniyorsanız; birlikte bir hayat geçirmeniz nasıl mümkün olabilir?

Ailelerle Tanışmak Gereksiz!
Eğer onu ailenizle tanıştırmayı önemsemiyorsanız, ya da o bu konu hakkında hiç konuşmuyorsa; ikiniz de ciddi bir ilişkiye hazır değilsiniz demektir.

"Zaten Beraber Yaşıyoruz!"
Beraber yaşamakla, evlilik birbirine karıştırılmamalı! Partneriniz, size kendini bu şekilde savunuyorsa; üzgünüm ama ilerisi için olan planlarında yer almıyor olabilirsiniz! Bağlanmaktan çekiniyor olmalı!

__________________
"Dünyanın en güzel şarkısısın sen."
Bir ömür boyu eşlik etmek istediğim.


Sonra hayat bize öyle birini gönderir ki
önceden kaybettiğimiz her şey için mutlu oluruz.
LifeisBeauty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla