Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.11.2014, 12:02   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sevgilinizle Daha Rahat Uyumanız İçin Öneriler

Sevgilinizle Daha Rahat Uyumanız İçin Öneriler


Çiftler için en zor şey partnerleriyle beraber, rahatça uyumaktır. Fakat bu zor durumu değiştirmek sandığınızdan çok daha kolay.




Ayarlanabilir şilte alın
Çiftlerin en sık yaşadıkları problem farklı tipte yatak istemektir. Bunu aşmanın en kolay yolu ise ayarlanabilir şilte almaktır. Bu tip şiltelerin ayarlanabilir iki farklı tarafı vardır ve iki taraf da istediği yatağı elde eder.
Horlamayı durdurun
Bazı çiftler için horlama problem olabilir. Horlayan kişi uyurken kafasını daha yukarıda tutarsa bu durumdan kurtulabilir. Eğer problem bu şekilde ortadan kalkmıyorsa bir doktora görünmekte fayda vardır.
Geceleri ışıklara limit koyun
Aynı saatler içinde uyuyup uyanmayan çiftlerden gece uyanık kalmayı isteyen kişi, kendine küçük, hafif ışık veren bir gece lambası alarak hem erkenden uyumak zorunda kalmaz hem de partnerinin uykusunu engellemez.
Farklı alarmlar kullanın
Farklı programları olan çiftler illa ki aynı saatte uyanmak zorunda değiller. İki kişi de farklı alarmlar kullanarak ve alarmların tonlarını da farklı tutarak aynı anda uyanma sorunundan kurtulabilirler.
Uyku pozisyonunuzu ayarlayın
Farklı uyku pozisyonlarını tercih eden sevgililer bu konu hakkında birbirleriyle konuşmalı ve en uygun uyku pozisyonunda karar kılmalıdırlar.
Farklı örtüler kullanın
Çiftlerin bir diğer problemi de geceleri birbirlerinin üzerlerini açmalarıdır. Bu durumu yaşamamak için iki farklı örtü kullanabilirsiniz.

alıntı

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla