Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.12.2014, 20:44   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yeni Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı İçin Sınav Merkezi Değişikliği

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı İçin Sınav Merkezi Değişikliği


Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin önlisans ve lisans programlarında kayıtlı olan öğrenciler, 24-25 Ocak 2015 tarihlerinde yapılacak olan güz dönemi dönem sonu sınavı için sınav merkezi değişikliği yapmak isteyenler, 5 Aralık Cuma günü saat 23.59’a kadar sınav merkezi değişikliklerini yapmaları gerekiyor.

Son değişiklik tarihine kadar sınav merkezi değişikliği yapanlar, güz dönemi dönem sonu sınavına yeni sınav merkezlerinde girebilirler. Bu tarihten sonra yapılan değişiklikler bahar dönemi ara sınavı için geçerli olacaktır.

Sınav merkezinizi değiştirmek için [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] adresinin Öğrenci Girişi bölümünden TCKN ve şifreniz ile giriş yaparak, AÖF bürolarından veya Çağrı Merkezini (444 10 26) arayarak yaptırabilirsiniz.

Sınavların yapıldığı sınav merkezlerini [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sayfasındaki Öğrenci Kılavuzundan görebilirsiniz.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla