Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.12.2014, 01:40   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Serkan Kuru Kimdir

Serkan Kuru Kimdir
Serkan Kuru,Serkan Kuru Hahkında, Serkan Kuru Nereli, Beş Kardeş Dizisi Serkan Kuru


Bursa'da 1978 yılında doğan Serkan Kuru, Balıkesir Üniversitesi End. Elektronik bölümünden mezun olduktan sonra tiyatro eğitimi almıştır. Son yıllarda aranan oyunculardan biri olan Serkan Kuru, 2012 yılında üç filmde rol almıştır. Taş Mektep adlı filmde Atatürk'ün gençliğini canlandıran oyuncu başarılı bir performans sergilemiştir. Ayrıca Muhalif Başkan adlı filmde Ozan karakterini canladıran oyuncu, aynı yıl korku filminde de rol almıştır.

Araf Zamanı, Tövbeler Tövbesi, Muhalif Başkan, Bekle Beni Yarın, Elde Var Hayat, Gölgedeki Renkler, Ateşe Yürümek, Kırık Kalpler, Yalancısın Sen, Kollama, Zeliha'nın Gözleri, Kalpsiz Adam, Hatçe Sosyete, Emret Komutanım, Doktorlar, Beşinci Boyut, Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar, Şahmeran, Terme Çayı gibi dizi ve filmlerde rol almıştır.

Kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan ve ATV kanalında yayınlanan Kara Para Aşk dizisinde Denizer Holding'de çalışan Aslı'nın kocası olan Taner'i canlandırmaktadır. Oyunculuk performansı ve dizideki karakterine hakimiyetiyle beğeni toplayan Serkan Kuru, usta oyuncu kadrosuna sahip sinema filmlerinde aldığı rolleri başarıyla sergilemiştir.

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla