Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.12.2014, 22:53   #1 (permalink)
Kraliçe
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cordon Bleu Tarifi

Cordon Bleu Tarifi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Malzemeler


4 adet dövülmüş ince tavuk göğsü
1 adet jambon ya da salam
4 dilim kaşar
1 yumurta
Çıtır pane harcı ya da galeta unu
4 yemek kaşığı sıvı yağ
Kürdan

Cordon Bleu Tarifi'nin Yapılışı

Tavuk göğüslerini iyice dövün, inceltin ya da aldığınız yere dövdürün. Aralarına resimdeki gibi bir jambon ve bir dilim kaşarı yerleştirin ve sarın. Sardığınız yerlerden eti kürdanla tutturun. Hazırladığınız tavukları önce çırpılmış yumurtaya sonra pane harcına bulayıp yağlı kağıt serili tepsiye koyun. Üstlerine de birer yemek kaşığı sıvı yağ gezdirin ki pane harcı rahat kızarsın.
180 derecelik ısıtılmış fırında 40-45 dk kadar pişirin. Fırından fırına değişeceği için yarım saatten sonra kontrol etmenizi öneririm.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

__________________

Ben olmuşum defterde boş bırakılan ilk sayfa

Konu Kraliçe tarafından (25.12.2014 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.
Kraliçe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla