Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.12.2014, 13:25   #8 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Yandex Bot Nedir, Nasıl Kayıt Olunur + Bot Ekleme ve Site URL'sini Silme ve Spam Bildirme İşl

Genelde Verilen Sorular Üzerinde durursak
Yandex Mertica Hakkında araştırma bulundum.
Genelde Bilişim uğraşan Ülkemizde daha çok yayın oLması sebebiyle Yandex baya kendini ülkemizde geliştirmesiyle çeşitli dallardan Türk bilişimcilerin ilgisini çekmeyi başardı. Şimdi az ve öz Yandex Metrica yı tanıyalım ne işe yararmış bakalım...



Yandex Metrica Nedir?
Yandex.Metrica Yandex tarafından webmasterlar için ücretsiz olarak sunmuş olduğu bir servistir. Kullanıcılar Yandex.Metrica sayesinde ziyaretçi istatistiklerini sayılarını takip eder.

Yandex Metrica Ne İşe Yarar?
Yandex.Metrica web site sahiplerinin ziyaretçi özelliklerini çok iyi takip edebilmesi için güzel bir sistem geliştirmiştir. Webmasterlar Yandex.Metrica’ya sitesini ekledikten sonra ziyaretçileri hakkında birçok bilgi edinme şansına sahip oluyor. Başta sayfa görüntüleme, ziyaretler ve ziyaretçiler olma üzere kullanıcılar trafik kaynakları, arama sorguları, zaman dilimlerine göre ziyaretçi oranları, ziyaretçilerin siteyi hangi ülkeden veya şehirden ziyaret ettiği, ziyaretçilerin hangi arama motorlarından geldiğini öğrenebilirler.

Yandex.Metrica’ya Nasıl Kayıt Olunur?
Yandex.Metrica’ya kayıt olmak zor değildir. Yapmanız gereken Yandex’e üye olmak veya sosyal medya hesaplarınızdan Yandex’e giriş yapmak. Giriş işlemini tamamladıktan sonra metrica.yandex.com.tr adresine girip yeni bir sayaç oluşturmanız gerekiyor. Sayaç bilgilerini eksiksiz doldurduktan sonra Yandex.Metrica’dan aldığınız kodu sitenize ekleyip istatistiklerinizi gözlemleyebilirsiniz. Site altyapısı olarak WordPress kullananlar Yandex.Metrica eklentisini altaki Linkten kurabilir.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla