Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.01.2015, 15:17   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ali İl Kimdir - Poyraz Karayel Dizisi Sadreddin Umman Kimdir?

Ali İl Kimdir - Poyraz Karayel Dizisi Sadreddin Umman Kimdir?

Ali İl, Ali İl Kimdir, Ali İl Biyografisi, Ali İl Hakkında, Ali İl Nereli, Ali İl Kaç Yaşında, Ali İl Oynadığı Diziler, Poyraz Karayel Dizisi Sadreddin Umman Kimdir, Poyraz Karayel Sadreddin Umman Hakkında, poyraz karayel dizi oyuncuları, poyraz karayel Sadreddin Umman, poyraz karayel Sadreddin Umman kimdir, Sadreddin Umman biyografi



16 Kasım 1981 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur. Genç kızların sevgilisi yakışıklı oyuncu Ali İl Küçük Kadınlar Dizisinde oynadığı Ali karakteriyle büyük bir çıkış yapmış ve sevenlerinin gönlünde taht kurmuştur. Bir çok projede yer alan ünlü oyuncu dizi oyunculuğunda kendisini geliştirmiş ve genç kızların gönlünü kazanmıştır. DiziOyunculari.Biz Fiziksel özellikleriyse şöyledir; boyu 177 cm, kilosu 70, göz rengi tüm kızların hayran olduğu mavi, saç rengi siyah. Sevgilisi ise Yeliz Kuvancı‘dır.

Bahri‘nin büyük oğlu. Hayatı boyunca babasının gölgesinde yaşadığından kendini ispat etme derdinde. Bu yüzden sık sık psikopatlık derecesinde şiddete başvurur. Dizi de çok heyecanlandıracak sahneleri bizlere canlandıracak olan oyuncumuza dizide başarılar diliyoruz.

Ali İl’in Oynadığı Dizi Ve Filmler
Seni Bana Yazmışlar
Aşk Bir Yalan
Küçük Kadınlar
Poyraz Karayel
Seher Vakti
Ihlamurlar Altında
Kırık Kanatlar
Türkü Filmi
Sırlar Dünyası
Böyle Bitmesin

__________________
all the best.




Konu YeşiL6 tarafından (23.01.2015 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.
YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla