Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.01.2015, 08:22   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 01 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları

01 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları

1 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları, 1 02 2015 burçlar, 1 Şubat 2015 akrep burcu yorumu, 1 Şubat 2015 aslan burcu yorumu, 1 Şubat 2015 balık burcu yorumu, 1 Şubat 2015 başak burcu yorumu, 1 Şubat 2015 boğa burcu yorumu, 1 Şubat 2015 ikizler burcu yorumu, 1 Şubat 2015 koç burcu yorumu, 1 Şubat 2015 kova burcu yorumu, 1 Şubat 2015 oğlak burcu yorumu, 1 Şubat 2015 terazi burcu yorumu, 1 Şubat 2015 yay burcu yorumu, 1 Şubat 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 şubat ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 Şubat günlük burç yorumları, 1 Şubat burç yorumları, 1 Şubat 2015 Pazar günlük burç yorumları


Koç Burcu

Gökyüzü bugün kendinize önem vermenizin gerekliliğine işaret etmekte.Aşırı stres ve yorgunluktan zayıf düşen bünyenizi güçlendirmeli ve özellikle bu günlerde yediklerinize içtiklerinize dikkat etmelisiniz. Evli Koçlar eşinizin finansal sorunlarının sorumlusu olarak sizi suçlaması yaşadıklarında pay sahibi olduğunuzu iddia etmesi evliliğinizle ilgili geri dönüşü zor kararlar almanıza sebep olabilir. Hak etmediğiniz davranışlar söz konusu olsa da sağ duyulu davranmalı anlık öfkelerle kararlar almamalısınız..
Günün Olumlaması: Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum. Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor. Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum. Kendimi özgürce, tam anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum. Doğal bir biçimde öğreniyor, aydınlanıyorum.
Günün Kristali: Safir
Günün Rengi: Mavi




Boğa Burcu

Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda tartışmak için yer arayan tavır ve davranışları ile sizleri yoracak insanların enerjileri ile karşı karşıya kalabileceğinize işaret etmekte. Soğukkanlılığınızı koruyun ve herkese ayna olmayı deneyin. Yansımanızla kendilerini görsünler! İş hayatınızda finansal konularda oldukça şanslısınız gelirlerinizde önemli bir artış söz konusu. İnançlarınız emekleriniz sizi maddi manevi zenginleştirecek. Bugün dikkat etmeniz gereken en önemli konu tartışmak için yer arayan kişilere karşı savunmasız kalmanız olmalı…
Günün Olumlaması: Ben aşkım ben sevgiyim ben ışığım ben merhametim. Özümle sözümün birliğinin demindeyim. Evreni seviyorum insanlığı çocukları doğayı sevdiğim gibi. Yaşamı kendimi seviyorum. Sevgi ile beslenen ruhumla doğan her günle dünü ardımda bırakıp anı aydınlığı bereketi şansı ve tüm güzellikleri ile yaşıyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
Günün Rengi: İndigo




İkizler Burcu

Bugün kendinizi ağırlıklarınızdan kurtulmuşçasına huzurlu ve dinamik hissederek güne başlayacaksınız. Kararlı oluşunuz ve değişimi tüm benliğinizle kabul etmeniz her geçen gün sizleri daha da güçlendirecek. Sizdeki bu değişiklik yakın çevrenizdeki kişileri şaşkına çevirebilir, Sizi hayatlarından hiç gitmeyecek olarak değerlendiren kişi’lerin şaşkınlığı ise çok daha fazladır. Her şeyi kabullenen idare eden kişi gitti yerine bir başkası geldi şeklinde bir değerlendirme yaparlar ve bu durumu kabullenememenin yarattığı sarsıcı etkiden kolay beri sıyrılamazlar. Kimi zaman aşk dolu sözlerle kimi zaman nefret eden tavırlarla bir süre size rahatsızlık vermeye çalışabilirler. Bırakın yapsınlar siz yolunuzu çizin ilerleyin ve kesinlikle taviz vermeyin. İş hayatınızda ise oldukça şanslı bir gün geçmişte kalan bir alacağınızı tahsil edebilir ve maddi anlamda bir hayli rahatlayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Gözümde ki perdenin aralanması ile yalanı doğru ile karanlığı aydınlıkla yenebilmenin feyzindeyim. Seçimlerimi sezgimi aklımla birleştirerek yapıyor, Hayatımda önceliği daima kendi doğrularıma yer vererek yaşıyorum. Tüm kötü düşüncelerimi ruhumdan ve bilinçaltımdan söküp atıyor. İnancımın merhametini irademin gücünü kendime rehber edip güçlenerek yarınlara ilerliyorum.
Günün Kristali: Lapis lazuli
Günün Rengi: Mavi




Yengeç Burcu

Gökyüzü bugün kayıp ve hırsızlıklara karşı uyarıyor sizleri önemli bir evrak tapu gibi bir belgeniz yüzünden zorluklar yaşayabilirsiniz. Yine bugün resmi dairelerde işleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir ve bir çok aksilikle karşılaşabilirsiniz. Günün en iyi tarafı eski dostlarınızla karşılaşabilir onlardan gelecek yardımla problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin unutkanlığı ikinizi bağlayan önemli bir konuda beklenmedik sorunlar yaşanmasına sebep olabilir. Sen ben kavgası içine girmeden biz olmaya çalışmalı ve çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Bekar Yengeç’ler bugün aşk hayatınızda keyif verici gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ben değerli saygı duyulacak kişiliği ruhu bedeni güzel iyi bir insanım. Ertelediğim her şeyi anı anına yaşamaya başlıyor sahip olduğum cesaret enerjisini tüm ihtişamı ile yaşamıma katıyorum.
Günün Kristali: Mavi safir
Günün Rengi: Mavi




Aslan Burcu

Gökyüzü bugün duygularınızda aklınızda arasında ki uyumun getireceği şanslara işaret etmekte. Sürekli ertelediğiniz ihmal ettiğiniz belki de yapmak için yeterli cesareti bulamadığınız konularda; Önemli adımlar ilkler gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karmaşık duygular içinde olabilir uzun zamandır birlikte olduğunuz insanın davranışlarını itici ve samimiyetten uzak bulabilirsiniz. Anlık tepkiler vermemeye çalışın ve sakinliğinizi sağladığınızda duygu ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edin.Bekar Aslan’lar sizler bugün aşkta çok şanslısınız…
Günün Olumlaması: Hatalarımı seviyorum ruhumu eğitip geliştirmeme katkıda bulundukları için, Düşmanlarıma teşekkür ediyorum özüme dönüp kendimi keşfedip yenilenmeme yardımcı oldukları beni güçlendirdikleri savaşmayı ve kendimle barışmayı sevgime daha da güçlü bir şekilde sahip çıkmam gerektiğini fark etmemi sağladıkları için. Rabbim sana teşekkür ediyorum sağlıklı bir bedenle beni dünyaya gönderip nimetlerinle mükafatlandırdığın için.
Günün Kristali: Beril
Günün Rengi: Mavi




Başak Burcu

Bugün iş hayatınızda cazip gelen kesin bir araştırma yapmadığınız işlere karşı temkinli davranın. Bir anlık heves sizi var olan şartlarınızdan çok daha zor bir duruma getirebilir. Hayat uzun soluklu bir maraton nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise arızalanan elektronik eşyalarınız yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Ayrıca evinizin su tesisatı ile ilgili kontrolde bulunmanız faydanıza olacaktır.
Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden haksızlığı suçlamadan suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.
Günün Kristali: Granat
Günün Rengi: Mavi




Terazi Burcu

Gökyüzü bugün iş hayatınızda tereddütlere kapılarak kendinizi geri planda tutmamanız yönünde uyarıyor sizleri. Bugün sezgilerinize güvenin sizi yarı yolda bırakmayacak kadar kuvvetli ve yol göstericidirler. Bugünlerde mücadele etmekten kaçındığınız yorulduğunuz konulara karşı savaşçı ruhunuz uyanıyor adeta. Amaçlarınız idealleriniz doğrularınız için mücadele eden yapınızı ortaya koyma zamanıdır şimdi. Bugün özel hayatınızda ki gelişmeler oldukça dikkat çekici. Eş ya da sevgilinizle ilgili gerçeği yansıtmayan bir şeyler duyabilirsiniz. Emin olmadığınız hiçbir konuda yanılgıya düşmemelisiniz.
Günün Olumlaması: Her davranışımın her düşüncemin sonuçlarından sorumlu olduğumun bilincindeyim ve tercihlerimi seçimleri bunun verdiği olgunlukla belirliyorum. Sorumluluklarım beni geliştirir ve olgunlaştırır. Kendimi ruhsal ve kişisel anlamda sevgiyle geliştiriyorum.
Günün Kristali: Yakut
Günün Rengi: Beyaz




Akrep Burcu

Fırsatların kapınızı çalmasını beklemeden kendi fırsatınızı kendiniz yaratacağınız süreçtesiniz. Kendinize sistemli bir çalışma tarzı benimsemeli size güvenen seven insanların sözlerini önemseyerek bunları yaşamınızda uygulamaya başlamalısınız. Sizi hiçbir eleştirinin ya da yaşamış olduğunuz zorlukların engellemesine izin vermeyin. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın her şeyin bir zamanı vardır. Siz yapacağınız başarılı işlerle en güzel cevabı vereceksiniz. Bunlara takılıp enerjinizi düşürmemelisiniz. Sizin en büyük hazineniz olan yeteneklerinizin hakkını verme zamanı şimdi.
Günün Olumlaması: Öz değerlerime sahip çıkıyor sağlıklı ve doğru kararlar alıyorum. Hedefim haklarıma sahip çıkarak başarıya ulaşmak ve kalıcı olmak. Tercihlerimi zekice yapıyor güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Yakut
Günün Rengi: Mavi




Yay Burcu

Cazibeniz ve çekiciliğinizle dikkat çekiyor pek çok kişinin arasında cazibenizle adeta parlıyorsunuz şimdi. İş hayatınızda yeteneklerinizi cesurca ortaya koydukça kariyer yolunuzda yeni kapılar ardı ardına açılmaya devam ediyor. Sezgileriniz çok kuvvetli ve onları izlemekten çekinmeyin. Bu süreçte kendinizi daha da geliştirecek yeni girişimlere açık olmalı bu şansı çok iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ruhunuzda dışarıya yansıyan müthiş enerjiniz karşı cinsi size yakınlaştırıyor. Yeni tanıştığınız bir insanla enerjiniz öylesine uyuşabilir ki her an her şey olabilir yaşamınızda.
Günün Olumlaması: Kendim olmaktan mutluyum. Ruhumu tüm negatif enerjilerden arındırmış olmanın huzuru ile yepyeni başlangıçlara yürüyorum. Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Kendimi seviyorum ve hayatıma sevgi dolu ilişkileri çekiyorum.
Günün Kristali: Pembe kuvars
Günün Rengi: Mavi




Oğlak Burcu

Gökyüzü aşırı heyecan ve strese bağlı sağlık problemlerine karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bugün bir süre kendinize zaman ayırarak beden ve zihninizi dinlendirin. Önemli kararlar almak mecburiyetindeyseniz bugünden sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda beraberliği devam eden Oğlak ’lar eş ya da eşin ailesinden kaynaklanacak problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Öfkeyle vereceğiniz tepkilerin sonucunda hiç te hoş olmayan karşılıklar alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Beden ve ruh sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Kuvvetli bir bünyeye sahibim benim en büyük zenginliğim sağlığımdır. Tüm kalbimle şükrediyor ve bedenime her zamankinden daha fazla değer ve önem vereceğime söz veriyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Günün Rengi: İndigo




Kova Burcu

Bugün ailevi meseleler önem kazanmakta.Kendi yakınlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenebilir keyif verici gelişmelerle moral bulabilirsiniz. Özel yaşamınızla ilgili konularda yaşanacak gerginlikler söz konusu olabilir. Kararlı tavrınızı korumalı eş ya da sevgilinizin sizi aşağılar tarzda davranışlarına sessiz kalmamalısınız. Siz kararlı davranın ne yaparsa yapsın tartışmayın saygıyı yitiren taraf siz olmamalısınız. Önceliğiniz siz olmalısınız istekleriniz arzularınız doğrularınız. Sizi size yabancılaştıran her şeyden uzaklaşıyor yeni başlangıçlara doğru yol alıyorsunuz.
Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.
Günün Kristali: Kuvars
Günün Rengi: Mavi




Balık Burcu

Bugün ailevi meseleler önem kazanmakta.Kendi yakınlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenebilir keyif verici gelişmelerle moral bulabilirsiniz. Özel yaşamınızla ilgili konularda yaşanacak gerginlikler söz konusu olabilir. Kararlı tavrınızı korumalı eş ya da sevgilinizin sizi aşağılar tarzda davranışlarına sessiz kalmamalısınız. Siz kararlı davranın ne yaparsa yapsın tartışmayın saygıyı yitiren taraf siz olmamalısınız. Önceliğiniz siz olmalısınız istekleriniz arzularınız doğrularınız. Sizi size yabancılaştıran her şeyden uzaklaşıyor yeni başlangıçlara doğru yol alıyorsunuz.
Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.
Günün Kristali: Kuvars
Günün Rengi: İndigo

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla