Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.01.2015, 10:50   #1 (permalink)
Elois
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Zenginler daha çok yalan söylüyor!

Zenginler daha çok yalan söylüyor!



ABD'de bulunan California Üniversitesi'nden bilim insanları yaptıkları araştırmada varlıklı ve fakir insanların davranış biçimlerini inceledi ve çok ilginç bir sonuca ulaştı!


California Üniversitesi, sonuçlar çerçevesinde prestijli bir işe sahip varlıklı kişilerin ekonomik sıkıntı yaşayanlara göre yalan söylemeye, partnerini aldatmaya ve yasaları çiğnemeye daha meyilli olduğu belirtildi.

Araştırmayı gerçekleştiren ekibin lideri Paul Piff ilk etapta pahalı otomobil kullanan kişilerin trafikte kurallara çok fazla uymadıklarını, öte yandan eski ve ucuz araba kullananların kurallara daha sadık kaldıklarını gözlemlediklerini kaydetti.

Zenginleştikçe yalan söyleme artıyor!

Piff konuyla ilgili olarak şunları söyledi:"Toplumun üst tabakasını oluşturan maddi geliri yüksek grup hırslı olmayı ve kendi isteklerine düşkünlüğü iyi meziyetler olarak görüyor. Parayı toplum içinde yüksek bir pozisyonda olmakla bir tutuyorlar. Bu durum da günümüzde yaşadığımız bir çok olayın nedenini açıklıyor. Tabi ki bu bütün varlıklı insanlar için geçerli bir teori değil."

__________________
Elois isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla