Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.02.2015, 08:15   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 06 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları

06 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları

6 Şubat 2015 Günlük Burç Yorumları, 6 02 2015 burçlar, 6 Şubat 2015 akrep burcu yorumu, 6 Şubat 2015 aslan burcu yorumu, 6 Şubat 2015 balık burcu yorumu, 6 Şubat 2015 başak burcu yorumu, 6 Şubat 2015 boğa burcu yorumu, 6 Şubat 2015 ikizler burcu yorumu, 6 Şubat 2015 koç burcu yorumu, 6 Şubat 2015 kova burcu yorumu, 6 Şubat 2015 oğlak burcu yorumu, 6 Şubat 2015 terazi burcu yorumu, 6 Şubat 2015 yay burcu yorumu, 6 Şubat 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 şubat ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 Şubat günlük burç yorumları, 6 Şubat burç yorumları, 6 Şubat 2015 cuma günlük burç yorumları



KOÇ

Bugün Ay sevgi konusunda güzel gelişmeleri gündeme getirebilir.. Hayatınızın birçok alanında değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve bunlar için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizin yoğun olabileceği bugün ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BOĞA
Bugün iş konularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Yaydaki Ayın durumu sevdiğinizle ilişkilerinizde enerjik bir tutum izleyebileceğinizi belirtirken, cinselliğe olan ilginizi arttırabilir.. Paylaşımlarınız konusunda oldukça duyarlısınız.

İKİZLER
Satürnün Ayla karşıt açısı evlilik ve ortaklık konularında gelişmelerin varlığını haber veriyor. İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. İşlerinizin yolunda gitmesi için beklentilerinizi yüksek tutmalısınız.

YENGEÇ
Yay burcunda bulunan Ay günlük işleriniz ve sağlıkla ilgili hareketlenmeleri gündeme getiriyor. Ayın karşıt açısı bilinçaltı dürtülerinizi kontrol etmekten zorlanıyor olabileceğinizi belirtiyor. Uzaklardan ve yabancı ülkelerden beklediğiniz bazı haberler alabilirsiniz.

ASLAN
Ayın durumu iş yaşantınızda önemli fırsatları gündeme getiriyor. Aşk yaşantınızda yenilikler yapabilecek motivasyona sahipsiniz. Spekülatif konuların ilginizi çekebileceği, risk alabilecek cesarete sahip olabileceğiniz gözlenirken ve şansınızı denemek isteyebilirsiniz.

BAŞAK
Ev ve Kariyer yaşantınızda zorlayıcı koşullarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Yakın ilişkilerinizde gerilimler yaşamanız mümkün. Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. İç dünyanızda zaman zaman gerilimler yaşasanız bile bunun üstesinden gelebilirsiniz.

TERAZİ
Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmak için fırsat yaratabileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmalarında başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Ayın olumlu etkileri, ilişkileri kurup devam ettirmekte başarılı olabileceğinizi belirtiyor.

AKREP
Bugün olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gerekiyor. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız.

YAY
Burcunuzdaki Ay her konuda sürpriz gelişmelerin gündeme gelebileceğine işaret ediyor.. Ayın Satürnle karşıt açısı işbirliklerine gereken önemi vermeniz gerektiğini belirtirken yaşanabilecek belirsizlikleri iletişim yoluyla aşabileceğinizi belirtiyor.

OĞLAK
Kendinizi duygusal bakımdan oldukça hassas hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizle ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor. Bugün gizemli konularla ilgilenmeniz mümkün.

KOVA
Yay burcunda ilerleyen Ayın burcunuzdaki Neptünle rahat açı oluşturması neşeli ve yaratıcı bir ruh haline sahip olabileceğinizi belirtirken meslek yaşantınızı ve evinizdeki huzuru pozitif etkileyebilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde yakınlarınızdan destek görüyorsunuz.

BALIK
Ayın rahat açı yapacağı bugün yaşadığınız ortamlarda düzenlemeler yapmak isteyebilir ve düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Yaratıcılığınızda belirgin bir artış gözleyebilir bu özelliğinizi iş veya aşk yaşamınızda pozitif anlamda kullanabilirsiniz..

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla