Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.02.2015, 16:34   #9 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kadınca Üzüntüler

Alıntı:
CalmSea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cicek dalina saglam baglansinki dal cicegine bakabilsin. Yok papatya gibi her toprakta bitmeye calisirsa elde oyuncak olur(seviyor sevmiyor gibi.)

Bayan uzuldugunde derdini her onune dokebilecek hassasliga sahip hatta baska omuzda agliyacak kadar hassas. Erkek uzuldugunde sadece kendine hassas.

Bayan kedi gibi kim beslerse ona kuyruk saglar on kisi beslesin onuna saglar. Erkek biraz daha agirdir bir kurt gibi besleyenide birdir dusuncesizide ayni kurt gibide davranir. Istenmediginde ilgilenilmediginde ceker gider .

Bide su var kadinlar anlasilmaz degil sadece dusunur ama sonuc hicbir zaman elde edemez. Erkek kirk farkli yolu dusunur kirkinada cozumu vardir.

Simdi erkek onca sey dusunup plan yapip detaylicak sureklilik icin onlem alacak ayni zamanda bunu ilgiyle beslicek sonra gelecwk kiz bir dengesizlik yapacak tum planlari bozacak pesine erkek hala gulup tepki vermicek boyle birseyin mumkun olma ihtimali yok.

Sevilmeyi bayan hakedecekki erkek sevsin uzmesin. Haketmeden sevgiyi kazanmaya calisan bayan uzulse kirilsa hassas olsa ne olur.

Bir erkegin yaptigi en ufak hatada bile bir kizdan eser vardir. Bayaninda yaptigi dogru herseyin arkasinda bir erkekten eser vardir.
Bayanlardan çok çekilmiş sanki yorumdan anladığım kadarıyla. Bayanların hepsi aynı değildir, ama erkeklerin %90'ı aynıdır Bu konuda son noktayı koydum ben iş erkekte bitiyor bayanların hassas olduğunu bilip hassasiyetine göre davranmayı bilmeli

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla