Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.02.2015, 09:33   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Oğlak Burcunda Bugün - 19 Şubat 2015 Perşembe

Oğlak Burcunda Bugün - 19 Şubat 2015 Perşembe



Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüz saat 01:47 itibariyle Kova burcunda ikinci kez oluşacak Yeniay etkisi altında başlayacak. Yeniayın oluşumundan 3 dakika sonra da Güneş Balık burcuyla örtüşecektir. Sürpriz bir takım gelişmelere işaret ediyor olabilir, beklediğimiz artış olabilir, elimize bir takım paralar geçebilir. Balık'la da lütuf içeren bir taraf olacaktır. İstediğimiz güzellikler gelecektir, istediğimiz şansı yakalayıp çevremizdeki insanlardan destek göreceğiz.

Bu Yeniay ile birlikte çalışma hayatınızla ilgili konularda kazanç getirici işlere yöneleceğiz. Sağlam projelere yöneleceğiz. Öylesine, sıradan ve bir getirisi olmayan işlerden uzak duracağız. Bilgimizi, tecrübemizi geliştireceğiz veya hakim olduğumuz alanlara yöneleceğiz. Prensiplerimiz bir hayli ön planda olacak. Ancak bizim burada dikkat etmemiz gereken konu, her şeyin hemen istediğimiz gibi gelişmesini beklememek, sabırlı olmaktır. Attığımız adımın nereye varacağını iyi hesap edeceğiz.

Bu Yeniay, tüm enerjinizi kazanmak adına yönlendirmenin işaretçisidir. Para önemlidir. Kararlı bir şekilde hareket ederiz ve kendimizden bir hayli eminizdir. Yeteneğime, yaptığım işe göre almam gereken budur diyerek tavrımızı belli ederiz. Burada önemli olan önemsenmek duygusudur. Karşımızdaki kişi ister işverenimiz olsun ister hizmette bulunduğumuz kişi olsun. Hakkımız ne ise onu vermeyi veya hakkımız olanı istediğimizi bilmelidir. Zaten bu Yeniay, istediğimiz bir şeyin gerçekleşeceğine duyduğumuz inancın da göstergesi olacaktır.

Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.

Kaynak: Mynet

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla