Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.02.2015, 09:26   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yay Burcunda Bugün - 20 Şubat 2015 Cuma

Yay Burcunda Bugün - 20 Şubat 2015 Cuma



Sevgili Yaylar Cuma gününe, iki önemli geçiş etkinliği altında başlıyoruz. Her iki geçişin de neleri işaret ettiğini beraberce gözden geçirirsek, dönemi daha iyi değerlendirmiş oluruz.
20 Şubat saat 02:11-31 Mart saat 19:26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Oldukça etkili, aktif, hızlandırıcı bir süreçtir. Hayatın tüm keyifli, güzel, değişim içeren olgulara hevesle yanaşırsınız. Sizin için ayakta durmak önemlidir. Bu ister aşk ister genel isterse farklı bir şeyler yaşamak anlamında olsun fark etmez. Hareket olsun yeter ki. Mars iki yıl sonra aşk evinizi ziyaret ediyor. Bu gayet önemli. Ancak Güneş-Balık burcunda ilerliyor ve Merkür de 13 Mart tarihinde Balık burcunda ilerleyecek. Bir yandan tamam hedefim bu, yeniliklere hazırım, uygulamalarda bulunabilirim derken, diğer taraftan kafanızı karıştıran meseleler varsa aklınız karışabilir. Öncelikle siz hayatı nasıl ele alıyorsunuz ve artık neler yapmak istiyorsunuz. Bunları bir düşünün. Mars, ardından Venüs size bir kapı açıyor. Bu kapıdan içeri girmek için, ailevi yaşantınız, aşk hayatınız, aşkı ele alış ve değerlendirme biçiminiz üzerinde durmak lazım. Başlayıp çabuk biten aşklar insanı heyecanlandırır, heveslendirir, ateşlendirir. Fakat aklımız başka yere çekiyor, gönlümüz başka yere çağırıyorsa, devam eden ilişkide veya yeni başlayan aşklarda bilinçli hareket etmekte yarar vardır.

20 Şubat saat 22:15-17 Mart saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Aşk hayatınızı aktif hale getiren, ilişki kurmada kolaylıklar tanıyan, çabuk ve hızlı aşklara yelken açtıran bir yansıma yaratıyor. Beklenmedik sürpriz aşklar öylesine etkili ki, hayatınıza girecek kişi kalabilir de, geldiği gibi de çıkıp gidebilir. Ancak şu var ki, iki yıl sonra Mars da bu alanda seyrini sürdüreceğinden bu sefer aşk hayatınızda cinsellik bir hayli ön planda. Venüs Koç burcunda astrolojik olarak bencilliği teşvik eden, uyumlu davranmayı engelleyen ilişkilerde bencil yanlarımızı, arzularımızı ortaya çıkaran zamanlardır. Kişi ihtiraslı ve arzularının esiri olabilecek kadar tutkuludur. Hayatın tüm zevklerine kendini açar ve artık durmak, engellenmek, geriye bakıp takılıp kalmak istemez. Aniden aşık olabilirsiniz veya devam eden ilişkinizde minicik bir sorunu bile kaldırmaz, hoşçakal demeye kalkışabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili yeni kararlar verebilir, çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız bu dönemde harekete geçebilirsiniz. Benim tavsiyem, aşkın hayatınızdaki yeri ve anlamını lütfen iyice düşünün.

Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,

Kaynak: Mynet

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla