Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.02.2015, 12:25   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yay Burcunda Bugün - 22 Şubat 2015 Pazar

Yay Burcunda Bugün - 22 Şubat 2015 Pazar



Sevgili Yaylar, saat 00:04 Ay-Uranüs kavuşumuyla Pazar gününe adım atıyoruz. Fiziksel ve zihinsel anlamda sizi aktif hale getirir. Modern düşünmenizi, yaratıcı çalışmalarda bulunmanızı, fikirlerinizi dile getirmenizi sağlar. Zaten böyle bir görünüm altında, kısıtlanmaktan hiç hoşlanmazsınız. Değişiklik ve yeni olanı istersiniz.

Saat 01:13 Ay-Pluto görünümü yapılan işlerden elde edilecek paraların göstergesidir. Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur.

Saat 02:36-23 Şubat saat 02:28 arasında etkili Ay-Boşluk süresince, bireysel çıkışlarda bulunmaya, gönlümüzce hareket edip arzularımıza ulaşmaya çalışsak da, bir şeyler yolumuza engel çıkarabilir. Durum böyle olunca biz de buna tepkide bulunmak isteriz. Ancak pek yeri ve zamanı değildir. Tahammüllü olmak, aklı başında hareket etmek lazımdır.

Saat 07:13 Venüs-Mars kavuşumu gerçekleşecek. Hedefinize varmak, projelendirmek, yürürlüğe koymak, görüşmelerde bulunmak gayet yararlı olacaktır. İş girişimleri, aşk hayatınızla ilgili yenilikler ve çalışma yaşamıyla ilgili konularda yılın en aktif günlerini yaşıyorsunuz. Eğer ne istediğinizi bilen birisiyseniz ben derim ki, harekete geçerek isteklerinizi elde edebilirsiniz. Popülerlik bu kavuşum altında gayet yüksek.

Sizi heyecanlandıran aşk, girişim, aktivite, heyecan ve maceralara açık olduğunuz bugünlerde, önünüze çıkabilecek engelleri pek umursamazsınız. Çünkü enerjiniz onları devre dışı bırakmanız için size yardımcıdır. Yeni biriyle tanışmak gayet kolay. Karşı cins üzerinde etkiniz bir hayli yoğun. Kısa sürede tecrübe sahibi olduğunuz bir işte yaratıcı gücünüzü ortaya koyarak dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Uzun zamandır çocuk sahibi olmayı düşünen Yaylar, kontrollerinizi yaptırınız. Çünkü tedaviniz olumlu yönde sonuçlanabilir. Çocukları olan Yaylar, onların gelişimi adına sporla uğraşmalarını sağlayabilirsiniz. Başkalarının emri altında çalışmak yerine, kendi işinizi kurabilirsiniz. İş görüşmelerinde bulunabilir, yeni bir adım atabilirsiniz. Ancak detayları gözden kaçırmayalım. Bir arkadaşınızdan destek görebilirsiniz.

Aktif, girişimci, yenilikçi bir bakış açısıyla hareket edebileceğiniz güzel bir gün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla