Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.02.2015, 08:25   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Aslan Burcunda Bugün - 23 Şubat 2015 Pazartesi

Aslan Burcunda Bugün - 23 Şubat 2015 Pazartesi



Sevgili Aslanlar yeni haftamız, saat 02:28 Ay-Boğa burcu geçişiyle başlıyor. Maddi konularda sakince düşünmek gerekiyor. Genel olarak üzerimize sorumluluk yüklenmesinden pek hoşlanmayız. Rahat etmek, huzur bulmak ihtiyacımız gayet yoğundur. Hayatın her alanında kolayca harekete geçmemiz pek kolay değildir. Tutkularınızı, hem zihinsel hem fiziksel boyutta tadını çıkarmak isteriz. Geleceğimiz veya şu anki durumumuzla alakalı düşündüğümüzde, güvence olgusu ister istemez öne çıkıyor.
Saat 09:53 itibariyle etkili olacak Ay-Güneş görünümü, özgüven duygunuzu yükselticidir. Bu sayede toplum içinde kendinizi ifade edebilmeniz ve ihtiyaçlarınızı dile getirerek elde etmeniz mümkün hale geliyor. Böyle bir enerji kişinin bilincini aydınlatıcı olduğu için hangi konuda ilerlemeniz gerektiğini bugün saptamanız gayet kolay. Duygular ve istekler birbiriyle uyum halinde ve kişisel olarak kendinizle ve dış dünya ile savaşınız yok.
Saat 14:40 Ay-Neptün faydalı görünümü, hayalini kurduğunuz her şeye hem maddi hem de manevi anlamda ulaşmak istersiniz. Yaşam, ölüm, bilinmeyen konular ilginizi çekebilir. Değişik yerlerde olmayı, sorumluluklardan uzaklaşmayı, rahat etmeyi arzularsınız. Parasal konular ve güvenli bir iş hayali kafanızın içinde dolanır durur. Bu enerji altında insan yanılmak istemez, ruhsal anlamda güvende olmak ister.
Saat 15:56 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, finansal anlamdaki ilişkilerin, miras, hisseli paralar, bankalarla ilgili işlerin, iş ortağımız veya eşimizle ilgili meselelerin bizi zorlamasına neden olabilir. Hayatın güzelliklerini hissetmekte bir miktar güçlük çekebiliriz. Dilediğimiz gibi yaşayamadığımızı, başkalarına uymak zorunda kaldığımızı düşünürüz. Düşünce yapısı, hayat görüşüyle bizden farklı olan kişiler veya yaşça büyük insanlarla anlaşmakta bir hayli güçlü çekebiliriz. Birilerine, bir şeylere karşı pozitif düşünmekte zorlanabiliriz. Bu durum bizim için rahatsız edici olabilir.
Yeni haftamızın hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla