Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.02.2015, 20:55   #12 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Survivor All Star Yarışmasına Kimler Katılacak - Survivor All Star Yarışması Hakkında

Survivor All Star sosyal medya rekorlarını altüst etti





22 Şubat Pazar akşamı TV8'de ilk bölümüyle ekranlara gelen Survivor All Star sosyal medyaya damga vurdu.

Ekranların en sevilen [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] programlarından biri olan Survivor, bu yıl All Star kadrosuyla 22 Şubat Pazar akşamı TV8'de başladı.

Şampiyonlar, finalistler ve unutulmayanlardan oluşan kadro açıklandığı ilk andan itibaren sosyal medyada en çok konuşulan konular arasındaydı. Yeni bölüm başladığı andan itibaren ise [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gündemine adeta damga vurdu.


Türkiye'de 8, dünyada 5 başlıkta TT listesinde


Sosyal medya analiz platformu Somera'nın verilerine göre [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] programı Türkiye'de 8 başlıkta aynı anda trend topics (TT) listesine girerken, dünyada (WTT) ise tam 5 başlıkla listeye girdi.

Bu sezonun rekoru kırıldı


Survivor All Star dün akşam büyük bir [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başarısına imza atarak bu sezonun rekoru olan yüzde 79'luk Somera rating seviyesiyle yayına başladı. 79 bin 652 kullanıcının attığı 159 bin 854 mesaj, programı açık ara birincileğe taşıdı. Spamden arındırılmış bilgiye göre sadece [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hashtagiyle 35 bin 145 tweet atıldı.

En çok son şampiyon Turabi konuşuldu


Sosyal medya kullanıcılarının en çok konuştuğu isim ise 31 bin 003 iletiyle son şampiyon Turabi Çamkıran oldu. Onu takip edenler ise 9 bin 063 iletiyle 2013 şampiyonu Hilmi Cem İntepe, 7 bin 144 iletiyle de 2012 yarışmacılarından Anıl Tetik oldu.

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla