Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.03.2015, 19:41   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Game of Thrones'dan bir ilk

Game of Thrones'dan bir ilk


Tüm dünyanın nefesini tutarak beklediği Game of Thrones 5. Sezon, 170 ülkede eş zamanlı olarak yayınlanacak.

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinin merakla beklenen 5′inci sezonu, tüm dünyada aynı anda yayınlanacak.

Diziyi yayınlayan ABD'li televizyon kanalı HBO, ekranların en çok izlenen yabancı dizilerinden olan Game of Thrones'un merakla beklenen yeni sezonu için müjdeyi verdi. Buna göre dünyayı kasıp kavuran Game of Thrones fırtınası, tüm dünyada eş zamanlı olarak yayınlanacak.

Bu da dizinin bazı ülkelerde gündüz saatlerinde yayınlanırken, bazılarında ise akşam ya da gece yayınlanacağı anlamına geliyor.

Dizinin yeni sezonunun ABD'de ise 12 Nisan 2015, İngiltere'de ise 13 Nisan 2015 tarihlerinde yayınlanacağı ileri sürülmüştü. Ancak dün HBO kanalından yapılan açıklamada, Game of Thrones'un 5′inci sezonunun, 12 Nisan 2015 tarihinde 170 ülkede aynı anda yayınlanacağı açıklandı.

Yapımcılar bu sayede, yeni sezonun ilk bölümünün beklenenden önce korsan olarak ortaya çıkması ihtimalinin bir nebze de olsa önüne geçmeyi planlıyor. Game of Thrones'un, tüm dünyada en çok korsan olarak yayınlanan dizilerden biri olduğu biliniyor.

Dizi ABD'de, 12 Nisan 2015 Pazar günü saat 21:00′de yayınlanacak. Tüm dünyadaki gösterim için de bu saat baz alınacak.

Game of Thrones 5. Sezonu ise ülkemizde, 12 Nisan 2015 tarihinde, Pazar gününü Pazartesiye bağlayan gece saat 04:00′te yayınlanması bekleniyor.

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla