Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.12.2012, 06:28   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Hindistancevizi Sütünde Balkabağı (Tayland Mutfağı) Tarifi



Malzemeler
200 gram tatlı balkabağı
2 su bardağı hindistancevizi sütü
1 su bardağı süt
2 çorba kaşığı mısır tanesi
10 çorba kaşığı tozşeker (isteğe göre arttırılabilir)
1 çay kaşığı tuz
Hindistancevizi Sütünde Balkabağı (Tayland Mutfağı'ndan) Yapılışı
Balkabağını küp küp doğrayın. 10 çorba kaşığı tozşekerle karıştırın (damak tadınıza uygun olarak şeker miktarını artırabilirsiniz). Üstüne 1 su bardağı sütü ve 2 su bardağı hindistancevizi sütünü ilave edin. Kaynadıktan sonra 1 çay kaşığı tuzu ve 2 çorba kaşığı mısır tanesini ekleyin. Soğutup, üzerine kırılmış buz koyun ve kase içinde servis yapın.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla