Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.03.2015, 08:25   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 14 Mart 2015 Günlük Burç Yorumları

14 Mart 2015 Günlük Burç Yorumları

14 Mart 2015 Burç Yorumları, 14 Mart 2015 Burçlar Hakkında, 14 Mart 2015 Günü Koç Burcu Yorumları, 14 Mart 2015 Günü Balık Burcu Yorumları, 14 Mart 2015 Günü Aslan Burcu Yorumları, 14 Mart 2015 Günü Yay Burcu Yorumu, 14 Mart 2015 Günü İkizler Burcu Yorumu, 14 Mart 2015 Günü Akrep Burcu Yorumu, 14 Mart 2015 Günü Kova Burcu Yorumu, 14 Mart 2015 Günü Boğa Burcu Yorumu, 14 Mart 2015 Günü Başak Burcu Yorumu, 14 Mart 2015 Günü Oğlak Burcu Yorumu, 14 Mart 2015 Günü Yengeç Burcu Yorumu, 14 Mart 2015 Günü Terazi Burcu Yorumu, 14 Mart 2015 Günü Burç Yorumları



Koç Burcu

Bugün işinizle ilgili konularda iletişime olabildiğince önem vermelisiniz. Beklemediğiniz insanların desteğini alabilir önemli görüşmeler yaparak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizi zarar gördüğü konular için defalar uyardınız yanında oldunuz fakat şu an bile bile ateşe yürüyorsa sizin yapacağınız fazlaca bir şey yok. Son uyarınızı yapın ve seçimi kendisine bırakın…Sezgileriniz aklınızdan üstündür bugün, Olabilecek bir çok aksiliğin önüne geçebilir zarar görmeden kendinizi ve sevdiklerinizi koruyabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Aşkın yoluna inançla sevgiyle coşku ile yürüyorum. Aşkla ağlıyor Aşkla gülüyorum, Yenilgilerim yengiye hüznüm büyük bir sevgiye dönüşüyor ve ben sürekli yenilenerek aşka tutunuyor aşkla büyüyor ve gelişiyorum.
Günün Kristali: Sarı Safir
Günün Rengi: Turuncu




Boğa Burcu

Gökyüzü bugün yeni başlangıçlar yaşamanız yönünde sizleri destekliyor. Gün içinde karşılaşacağınız en ufak bir yenilik bile sizi var olan sıkıntılarınızdan uzaklaştırarak yeni adımlar atmanız için cesaretlendirecektir.Yaşamınızdaki her konuyla ilgili ayrıntılara önem vererek hedeflerinizi belirleyin.Özel yaşamınızda yaşadığınız gerginlikleri sona erdirebilecek enerjiler sizin için fırsattır. Bugün sevdiğiniz insana duygularınızı ifade eden güzel bir mesaj atın yemeğe çıkın birlikte yapılacak aktiviteler belirleyerek ilişkinizi sağlam temeller üzerine oturtun.
Günün Olumlaması: : Güneşin tüm sıcaklığı ve parlaklığı gibi pırıl pırıl bir ruha sahip olmanın verdiği huzurla gelen her güne umutla sevgiyle kararlılıkla sevinçle merhaba diyorum. Bilerek ya da bilmeyerek kendimde oluşturduğum tüm blokajlarımı dünde bırakıp yarına güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Bal Akik
Günün Rengi: Turuncu




İkizler Burcu

Bugün kendinizi ruhsal anlamda sıkıntılarınızdan ağırlığını taşıdığınız yaşanmışlıkların kötü izlerinden arınmış hissedeceksiniz. İş hayatınızda profesyonelliğinizi geliştirebileceğiniz arayışlarınız olumlu sonuçlar verecektir.Yurt dışı ile bağlantılı konular gündeminize gelebilir.Bu konunuzla ilgili bir eğitim olabileceği gibi bir iş anlaşması da olabilir.Olasılıkları ve zamanı akıllıca değerlendirmeli kendi şansınızı yaratmalısınız.Maddi konularda uzun zamandır süre gelen sıkıntılarınız zeki girişimleriniz sayesinde olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir. Eğer bir ortaklık içindeyseniz kontrolü elden bırakmamalı ve olup biten her şeyi takip ederek bilgi sahibi olarak adımlarınızı atmalısınız.
Günün Olumlaması: Omuzlarımı yorgun düşüren kararsızlıklarımdan kaygılarımdan ve umutsuzluklarımdan arınmanın hafifliğindeyim .Huzura aşka giden yolda gönüllüyüm, Sevginin gücünün inançlarımla birleştiği andayım.Yaşama yenilenmiş ruhumla yeniden doğduğum gündeyim bugün.
Günün Kristali: Ametist
Günün Rengi: Sarı




Yengeç Burcu

İş hayatınızda yaşanan kısa süreli sessizlik dönemini yeni projeleriniz ve yapmayı planladığınız düşüncelerinizi ortaya koymak için değerlendirmelisiniz. Bu süreci mesleki açıdan kendinizi geliştirmeniz için yaptığınız bir yatırım gibi düşünmelisiniz. Öğrenme isteğiniz oldukça kuvvetlidir bu etkiyi sonuna kadar kullanmalısınız. Şimdi hazırlıklarınızı yapın ve sisteminizi kurup hazırda bekleyin. Özel yaşamınızda ise aile bireylerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz mümkün olduğunca az konuşun ve dinleyin yanlış anlaşılmaların ilişkilerinizi bozmaması için böylesi hepiniz için faydalı olacaktır.
Günün Olumlaması: Cesaretimi ruhumdan gelen güçle birleştiriyor rahatsızlık duyduğum tüm davranışlarımdan yüksek irademle uzaklaşıyorum. İnançlarımın gücü yaşadıklarımın olgunluğu ile dengelenerek beni yaşama karşı daha kararlı kuvvetli ve sağlıklı bir hale getiriyor. Bu sayede isteklerime giden yolda ne yapmam gerektiğinin yüksek bilinci ile hareket ediyor.Yaşam denen sahnede bana sunulan oyunun baş rolünde başarıya yürüyorum.
Günün Rengi: Zümrüt
Günün Rengi: Turuncu




Aslan Burcu

Yaşamın size sağlamış olduğu şanslara sahip çıkma zamanıdır şimdi. Biriken gündelik işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz bugün.Yapmak istediklerinizi netleştirin ve kararlarınızdan asla vazgeçmeyin.Arkadaşlarınızın bazı sözleri sinirlerinizin bozulmasına neden olabilir.Şimdi başkalarının ne söyledikleri değil sizin ne istediğiniz önemlidir.Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeden kendinizi yapmak istediklerinize odaklayarak hareket etmelisiniz.İsteyin ve gerçekleştirin.Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar almak için uygun bir zamanda değilsiniz daha sonra pişmanlık ve üzüntü duymak istemiyorsanız kararlarınızı daha sonrasına bırakmanız daha doğru olacaktır.
Günün Olumlaması: İçimde fırtınalar koparken ben sessiz çığlıklarla irademi güçlendirmeyi seçiyorum. Sessizliğim ruhumu dinlendirirken ben doğru sözleri nasıl ifade edeceğimin idrakine varır onları seçer yüreğimin bana işaret ettiği zamanda dile getirir ve kendimi anlaşılır bir şekilde ifade ederim.
Günün Kristali: Akuamarin
Günün Rengi: Turuncu




Başak Burcu

Gökyüzü iş hayatınız yaşamınızın önem kazanacağına dikkat çekmekte. Bugünler de yoğun görüşmelerden oldukça yoruldunuz. Dinleneceğiniz günlerin geleceğini bilerek bu tempoda sürekliliğinizi sağlayıp işlerinizi rayına koyuna kadar çalışmanız gereken bir dönemdesiniz. Bu süreci ne kadar iyi değerlendirebilirseniz o kadar faydanıza olacak kariyer hayatınızın yeniden şekillendiği bu süreç evrenin sizlere hediyesi. Aile bireyleri ya da yakın akrabalardan kaynaklanacak ve sizleri hayal kırıklığına uğratıp üzecek hiç tahmin etmediğiniz davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Siz bu durumun benzerleri az ya da çok daha önce deneyimlemiştiniz. Fakat şimdi eskisi kadar anlayışlı ve affedici olacağınızı söyleyebilmek oldukça zor. Rüzgar eken fırtına biçermiş ata sözü misali; Bunun karşılığını sizden misli misli alacaklar.
Günün Olumlaması: Başarı benim var oluşumun doğal hali yeteneklerim ise güvencemdir. Evren şimdi bu muhteşem dengeyi birlikte kullanmam için beni destekliyor. Yaşadıklarımı çok daha doğru bir şekilde değerlendiriyor ve kararlarımı bu olgunlukla alıyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
Günün Rengi: Sarı




Terazi Burcu

Gökyüzü bugün çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda daha profesyonel ve dikkatli hareket etmeniz için sizleri destekliyor. Sorumluluklarınızın farkına vararak dikkatli ve titizlik göstererek çalışmanız sizi şu anda bulunduğunuz yerden çok daha ileri noktalara taşıyacaktır. Ortaklaşa yapılacak faaliyetlerde sözleşme kontrat gibi belgeleri tüm ayrıntıları ile ele alarak değerlendirmeli ve bir an önce faaliyete geçmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, .Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir eski günleri yad ederek keyifli zaman geçirebilirsiniz.Evliliğinde problem olan Teraziler ise eşlerinin baskıcı tavırlarıyla karşılaşabilirler ne öfkeyle kırıcı sözler söyleyin ne de olağan karşılayıp sessiz kalın.Gerginliğin geçmesini bekleyin ve eşinizle problemlerinizi sakin bir şekilde karşılıklı saygı çerçevesi içinde birlikte değerlendirin.
Günün Olumlaması: Zorlandığım engellendiğim korktuğum pişman olduğum tüm alışkanlıklarımdan ve davranışlarımdan bir daha tekrar etmemek üzere uzaklaşıyorum. Ben ruhumu olgunlaştıran deneyimlerimin bana kattığı zenginlikle kendime ve ilahi sisteme sonsuz bir güven duyuyorum.
Günün Kristali: Sitrin
Günün Rengi: Turuncu




Akrep Burcu

Gökyüzü bugün kendinizi ruhsal ve fiziksel olarak son derece enerjik hissedeceğinizi müjdelemekte. Bugünler de çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Bekar Akrep’ler arkadaşlarınızın vesilesi ile ruh eşinizi tanıma şansını elde edebilirsiniz.Aşk kapınızı çalabilir beraberliği devam edenler ise yersiz tartışmalardan kaçınmalı ilişkiyi zedeleyecek kıskanç tavırlardan uzaklaşmalısınız.Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir davranışı sevdiğiniz insana yapmak büyük bir haksızlık olacaktır.
Günün Olumlaması: Yaşamımın her anı özel ve değerli, Düşünerek özümden gelen sese kulak vererek hareket ettiğimde yanlışa düşmem buda benim karşılaştığım zorluklarla baş edebilmemi sağlayan çok kuvvetli bir enerjidir. Şimdi irademe güveniyor ve tüm negatif düşüncelerimden arınarak güçleniyorum.
Günün Kristali: Yakut
Günün Rengi: Sarı




Yay Burcu

Gökler iş hayatınızda birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınız ya da yöneticilerinizle yaşayacağınız ego çatışmalarına işaret etmekte.Sakinliğinizi koruyun başkalarının yaptıklarından sorumlu tutulmak istenebilirsiniz kendinizi müdafaa edin fakat kimsenin hakkını siz savunmayın.Birlikte çalıştığınız ve sorumlu olduğunuz insanların yaptıklarını gözden geçirmenizde ve tespit ettikleriniz doğrultusunda değişiklikler de bulunmanızda fayda var. Özel yaşamınızda ise bugün son derece alıngan bir tavır içinde olabilirsiniz söylenilen her şeyi yanlış anlayıp kendi zihninizde haksız yargılara varabilir ve duygularınızı sertlikle ifade edebilirsiniz. Sudan sebeplerle gününüzü kendinize zehir etmek istemiyorsanız gökyüzünün uyarılarına kulak verin…
Günün Olumlaması: Başarı benim var oluşumun doğal hali yeteneklerim ise güvencemdir. Evren şimdi bu muhteşem dengeyi birlikte kullanmam için beni destekliyor. Yaşadıklarımı çok daha doğru bir şekilde değerlendiriyor ve kararlarımı bu olgunlukla alıyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
Günün Rengi: Turuncu




Oğlak Burcu

Kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda kendinizi nasıl daha fazla geliştirebileceğinizi neleri ortaya koyup başarıya giden yolda hızla ilerleyebileceğinizi bugünlerde doğru kararlarla belirleyebilirsiniz. Yaratıcı zekanızı sonuna kadar kullanın. İkili ilişkilerinizde karşınızdaki insanı anlamaya çalışarak hareket etmeniz tüm sorunları ortadan kaldırabilecek güçtedir.Bu şanslı süreci akıllıca değerlendirmeli yüzünüze gülen şansa şükretmelisiniz.Hızla ilerleme kaydedeceğiniz bu süreç içinde bazı insanların imalı sözleri ve kıskançlıkları ile karşılaşabilirsiniz hiç birine aldırmayın ve yolunuza bakın.Siz bunu fazlasıyla hak ettiniz.Maddi konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.Bunun getirdiği güvenle risk içeren yatırım ve harcamalardan uzak durmalısınız.Bu dönemde yaşamınızın her alanında dürüst ve şeffaf olmayı seçerseniz.Evren sizi iş ve özel hayatınızda fazlasıyla mükafatlandıracaktır.
Günün Olumlaması: Geçmişi tüm kalbimle affediyorum yaşadıklarımla olgunlaşıyorum ve biliyorum ki Yerlerin ve Göklerin yüce sahibi benim hakkımı yüksel adaleti ile değerlendirir. Sahip olduğum olgunluk bundan sonrasını en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendirip yönümü belirlemem için benim için yeterlidir.
Günün Kristali: Topaz
Günün Rengi: Turuncu




Kova Burcu

Gökyüzü bugün geçmişte yaptığınız ve rahatsızlık duyduğunuz bir olayın ortaya çıkıp huzurunuzu kaçırabileceğine işaret etmekte. Bu durum özel hayatınızı ilgilendiren bir konuysa dürüst davranmanız en doğrusu olacaktır.İnkar etmek ya da başkalarını suçlamak sadece kaybetmenizi ve sorunun içinden çıkılmaz bir hale gelmesini sağlamaktan öte bir sonuç elde etmenize izin vermeyecektir.İş hayatınıza bağlı konularda kendinizle ilgili duyacağınız haberle şüpheyle yaklaşın birilerini ilerlemenizin önüne geçebilmek adına öfkenizi kabartarak ilişkilerinizi bozmak isteyebilir dikkatli sakin ve akılcı davranarak hazırlanan tuzağa düşmeyin.
Günün Olumlaması: Ben dürüstüm bu özelliğim karşılaştığım her olayda benim artımdır. Düşüncesizce gerçekleştirdiğim tüm eylemlerin bir karşılığı olacağını biliyorum her bir olay dürüst yapımı daha da etkili hale getirir. Ruhumdaki karanlıktan aydınlığa yürüyebilmem için karşılaştığım tüm olay ve deneyimleri sevgiyle özümsüyor ve kabul ediyorum.
Günün Kristali: Turkuaz
Günün Rengi: Sarı




Balık Burcu

Bugün sizi zorlayan hemen her konudan uzaklaşabileceğiniz yüreğinizden geçen tüm isteklerinizi doğru sözcüklerle ifade edip dileklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Emek verdiğiniz sevdiniz ve karşılığını göremediniz bunların gelecek günlerde yaşayacağınız olumlu gelişmelere engel olmasına izin vermeyin ve geçmişi dünde bırakarak hareket etmeniz gerektiğini zihninize yerleştirin. Yaşamın size sunduğu fırsatların farkına varma zamanı sizler için.Bugün yaşamınızda ruhsal arınmanızı sağlayacak ve yaşamınızda sonlandırmanız gereken konuları disiplinli bir şekilde değerlendirecek enerjiler sizden yanadır.Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizle güven ve aşk tazeleyebileceğiniz keyifli bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Yaşama sevdiklerime işime duyduğum Aşk, Zorluklar karşısında azmimi inançlarımı kuvvetlendiren yegane ve büyük bir güçtür. Bu duyguyu yaşıyor olmanın şansıyla her günüm bolluk bereket huzur ve sağlık dolu.
Günün Kristali: Lapis Lazuli
Günün Rengi: Turuncu

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla