Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.03.2015, 11:19   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 15 Mart 2015 Günlük Burç Yorumları

15 Mart 2015 Günlük Burç Yorumları

15 Mart 2015 Burç Yorumları, 15 Mart 2015 Burçlar Hakkında, 15 Mart 2015 Günü Koç Burcu Yorumları, 15 Mart 2015 Günü Balık Burcu Yorumları, 15 Mart 2015 Günü Aslan Burcu Yorumları, 15 Mart 2015 Günü Yay Burcu Yorumu, 15 Mart 2015 Günü İkizler Burcu Yorumu, 15 Mart 2015 Günü Akrep Burcu Yorumu, 15 Mart 2015 Günü Kova Burcu Yorumu, 15 Mart 2015 Günü Boğa Burcu Yorumu, 15 Mart 2015 Günü Başak Burcu Yorumu, 15 Mart 2015 Günü Oğlak Burcu Yorumu, 15 Mart 2015 Günü Yengeç Burcu Yorumu, 15 Mart 2015 Günü Terazi Burcu Yorumu, 15 Mart 2015 Günü Burç Yorumları



Koç Burcu

Gökyüzü güne kendinizi yenilenmiş arınmış ruhsal ve fiziksel olarak güçlü bir şekilde başlayacağınız müjdelemekte. Bugün istek ve arzularınız son derece kuvvetlidir.Her türlü zorluğun üstesinden gelebilir önünüzde ki engelleri azminizle aşarak yeni başlangıçlara hızla ve doğru adımlarla yol alabilirsiniz.Gün sizin gününüz keyfine vararak hareket edin. Özel yaşamınızda ise eşinizin soğuk ve sizi görmezden gelen hareketlerine tepkiniz oldukça hiddetli olabilir! Haklı olsanız bile sakin kalmayı başarmalı tepkilerinizi kontrol altında tutmalısınız.Bekar Koç’lar bugün iş arkadaşlarınızdan birinin uzun zamandır size karşı yoğun duygular beslediği itirafı ile şaşırabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Gözlerimi kapıyor zihnimin derinliklerine iniyor beni yoran meşgul eden tüm düşüncelerimi güçlü inancımla zihnimden kalbimden ruhumdan temizliyor. Zihnimi kalbimi ruhumu aşkla dolduruyor, Yaşamı aşkla yaşıyor işimi aşkla yapıyor doğan her günle yenileniyorum…
Günün Kristali: Topaz
Günün Rengi: İndigo




Boğa Burcu

Gökyüzü bugün iş hayatınızda güvendiğiniz bir insan hakkında yanılgılar yaşarak gerçek yüzünü göreceğiniz bir olayla karşı karşıya kalacağınıza işaret etmekte. Oldukça üzülüp şaşırabilirsiniz.İnsanları kendiniz gibi görmekten vazgeçin artık.Güveneceğiniz insanları seçerken duygularınızdan çok aklınıza güvenerek hareket edin. Yeteri kadar üzülüp hırpalandınız. Siz her şeyden ve herkesten once kendinize GÜVENMEYİ öğrenmelisiniz.Maddi konularda ortaklaşa yapılan işlerde kazançlar söz konusu.Bugünler de iş birlikleri akıl ortaklıkları sizi kazançlı çıkaracak.Özel yaşamınızda ise duygularınız son derece yoğundur, Hissettiklerinizi ifade edin duygular paylaştıkça zenginleşir aşkı sevgiyi öfkeyi ruhunuza hapsetmenizin ağırlığından kurtulmanın zamanı gelmedi mi sizce de?
Günün Olumlaması: Aşk şiir olup dökülüyor dilimden, Sevginin barışçı gücü yaşamımı kuşatıyor renk cümbüşü ile, Ruhum bedenim zihnim gençleşiyor doğan her günle, Aşkın gücünü deneyimliyor tevekkül ediyor hayatın sırrına erdikçe kapıları bir bir aralıyor başarıdan başarıya hızla yol alıyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Günün Rengi: Mor




İkizler Burcu

Bugün enerjiniz öylesine kuvvetli ve etkileyicidir ki çevrenizde ki tüm insanların hayranlığını kazanacağınız kesin. İşinizle ilgili önemli bir projeniz varsa sunumu bugün gerçekleştirebilir yine toplantı ve görüşmelerinizi gün içerisinde yapabilirsiniz.Özel yaşamınızda ise uzun zamandır yüreğinizde biriktirdiğiniz konuları konuşmanın zamanı geldi.Duygularınızı bastırmaktan vazgeçmeli ve her şeyi tüm açıklığı ile birlikte olduğunuz insanla konuşmalısınız. Bekar İkiz’ler bugün karşılaşacağınız ya da tanıştırılacağınız biri sizi fazlası ile etkileyebilir ve ilerleyen günlerle birlikte birbirinizi daha yakından tanıyarak keyifli bir ilişkiye hızla adım atabilirsiniz…
Günün Olumlaması: Aşkın gücü ruhumu geçmişin olumsuz izlerinden yıkayıp arındırdı. Yeni doğmuş bir bebek gibi saf ve güzelim.Tercihlerimi yaşamın bana kattığı olgunluklar ile belirliyor.Aşk’ın muhteşemliğinin yaşamıma ışık olup doğması ile hayatımı yeni baştan zenginlik huzur ve sağlıkla yaşıyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
Günün Rengi: Mavi




Yengeç Burcu

Bugün uzun zamandır arkadaşlık yaptığınız bir hemcinsinizle ciddi bir tartışma yaşayabilir, Ona karşı anlamadan dinlemeden ön yargı ile yaklaşarak kalp kırıp üzülebilirsiniz. Bugün anlayışlı olmaya ve size söylenenleri yanlış anlamamaya özen gösterin aksi halde ilişkilerinizi derinden zedeleyebilirsiniz.İş hayatınızda ise elektronik eşyalarda yaşanacak arızalar yüzünden sıkıntılı anlar iletişimle ilgili problemler söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizle paylaştığınız bir sırrı 3ncü şahısların duymamasına özen gösterin!!!
Günün Olumlaması: Eğriyi doğruyla sahteyi gerçekle öfkeyi sevgiyle yendim ve fark ettim’ ki öğrenip geliştikçe hiçliğin muhteşemliğine idrak ettim. Bana sunulmuş hayatın kıymetini anladım ve üzerime düşen sorumlulukları sevgiyle kabul ettim. Kendimi yenebilmenin ve geliştirebilmenin şükrü ile günü bütünün hayrına en güzel hali ile değerlendirmeye niyet ettim.
Günün Kristali: Labradorit
Günün Rengi: İndigo




Aslan Burcu

Bugün ortaklaşa işlerde sabırlı davranmalı ve ilk sözü ilk kararı veren taraf olmamaya özen göstermelisiniz.Kendinizi pek çok konuda ifade edip önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.Ne istediğinizi biliyorsunuz fırsatları iyi değerlendirecek maddi manevi kazançlı çıkacaksınız.Bugün insanların ne yaptıklarını boşverin ve siz yapmanız gerekenlere odaklanın…Bırakın kötüler kendi yaptıkları ile uğraşsın dursun.Sizi siz yapan özellikleriniz için şükredin ve gelen fırsatları kısa sürede değerlendirmeye bakın. Hem iş hem de özel yaşamınızda şans sizden yana. Bir beraberlik içinde değilseniz o özel insanla tanışabilir huzur dolu bir aşkın içinde bulabilirsiniz kendinizi.
Günün Olumlaması: Beni ben yapan cömertliğimi sevgi dolu yüreğimi açık sözlülüğümü çok seviyorum. Ruhumun ve kalbimin güzelliği için şükrediyor; Başkalaşmadan gelişerek özüme sadık kalabilmenin mucizelerini yaşıyorum.
Günün Kristali: Akik
Günün Rengi: İndigo




Başak Burcu

Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda detaylara önem vermeniz yönünde uyarıyor sizleri. Yaptığınız işi 2 kez kontrol etmek faydanıza olur.Maddi zararlarla karşılaşmanın önüne geçmiş olursunuz.Geçmişte problem yaşadığınız insanlarla da iş ilişkileri içinde olmamaya özen göstermeniz gereken zamanlardasınız.Kısacası bugün risk gerektiren işlerden uzak durmalısınız.Özel yaşamınızda ise yakınlarınızla ilişkilerinizde güven tazeleyeceğiniz var olan sorunları karşılıklı anlayışla çözüme kavuşturacağınız güzel zamanlardasınız.Evliliğinde problem olan Başaklar bugün arkadaş yada yakınlarınızın etkisinde kalarak problemleri daha da büyütür tarzda davranışlar sergilemekten kaçınmalısınız….
Günün Olumlaması: Sevdayla bütünleşti yüreğim ve ruhum özgürleşti Aşk’ın rüzgarı ile. Sevginin gücünün getirdiği güzellikler yaşamımın dört bir yanını sardı.Yaşadığım en kutsal kuşatmanın korumasında ve huzurundayım.
Günün Kristali: Kyanit
Günün Rengi: İndigo




Terazi Burcu

İş hayatınızda yaşanan belirsizlik sizleri bir hayli kaygılı bir ruh haline büründürebilir. Kaygılar öfkeye dönüşürse sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz.Öfkeniz sadece kendinize karşı yaptığınız bir engeldir.Gerçekleri görmezden gelecek bir yapıda olmadığınıza göre şimdi harekete geçmeli ve rahatsızlık duyduğunuz tüm konularda fikirlerinizi söyleyerek yapmanız gereken hiçbir şeyi ertelememeli Belirsizliklerin üzerine kararlılıkla gitmelisiniz.Kaybetme korkusunun ruhunuzda gezinerek sizi engellemesine izin vermemelisiniz.Özel hayatınızda ise olayları kendi lehinize çevirebileceğiniz sakinliğiniz ve davranışlarınızda ki uyum sayesinde takdir görüp ilişkilerinizi olumlu yönde yapılandırabileceğiniz bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimin sesine kulak verdiğimde aydınlanıyor ben olmaktan çıkıp bütünün hayrına doğru yol alıyorum, Benliğin esir edici ağırlığından kurtuluyor, Biz olma yolunda tamamlanıyorum, Sevgiyle aşkla öğreniyor paylaşıyor ve aydınlanıyorum.
Günün Kristali: Mavi Akik
Günün Rengi: İndigo




Akrep Burcu

Bugün maddi konularda oldukça şanslısınız yaptığınız her işte şans sizden yanadır.Şans oyunlarında da süprizler yaşayanabilir.Özel yaşamınızda ise eşinizin maddi durumunda ki dengesizlik sizleri bir hayli zorlayabilir.Bu süre içinde birbirinize destek olmalı daha önce yaşadığınız zorluklardan aldığınız deneyimlerle hareket etmelisiniz. Bekar ve beraberliği devam eden Akrep’ler kıskançlık duygunuzu kontrol altına almalı gereksiz tartışmalarlar sevdiğiniz insanı üzmemelisiniz. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Akrep’ler bugün çocuk ya da çocuklarınızla ilgili konulardan dolayı ortak kararlar almanız gerekebilir.Sakin olun ve çocuklarınızın ilişkinizde ki problemden etkilenmesine sebep olacak kişi siz olmayın….
Günün Olumlaması: Doğan her günü farkındalığım idrakinde değerlendirmeyi yaşadığım acılarla olgunlaşan yüreğimde ki bilgeliği ruhumdan gelen sevginin yüzüme yansıyan tezahürünü gelişirken değişmeyen yüreğimi ve beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Ey hayat sana teşekkür ediyorum yaşadıklarım yaşatacakların yoluma kattığın katacakların için…
Günün Kristali: Beril
Günün Rengi: İndigo




Yay Burcu

Gökyüzü bugün fevri çıkışlar sergilemekten ani kararla alıp uygulamaktan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Sonuçları oldukça sıkıntılı olabilir.Sakinleşin derin derin nefes alın ve kimsenin kızgın ve öfkeli ruh halinizden faydalanmasına izin vermeyin.Sakinleşmeyi ne yaparsanız yapın başaramadıysanız bulunduğunuz ortamdan kısa süreli de olsa uzaklaşın ve tartışmaların size sadece zarar getireceğini bilerek hareket etmeye çalışın.Bugün iç dünyanıza yönelin kızgınlıklarınızı kalbinizde ki yaraları yaşadıklarınızı yaşayacaklarınızı ve yapmanız gerekenleri sevdiklerinizi düşünün.Meditasyon dua ile ruhunuzu dinlendirin.Aile bireyleri ile ilişkilerinize önem verin ve onların tavsiyelerini mutlaka dikkate alın.Özel yaşamınıza ise beklemediğiniz insanlardan gördüğünüz davranışlar sizleri incitti.Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenin ve onlara karşı tavrınızı değiştirerek siz değişin….
Günün Olumlaması: Biliyor ve inanıyorum ki ilahi adalet hiçbir zaman şaşmaz. Uğramış olduğumuz haksızlıkların hakkını bu yüce sisteme havale ediyor ben günü bolluğu bereketi sevgisiyle bütünün ve kendimin hayrına olacak şekilde en adil ve hakkaniyetli hali ile değerlendiriyorum.
Günün Rengi: İndigo
Günün Kristali: Tanzanit




Oğlak Burcu

Gökyüzü bugün oldukça pozitif ve enerjik bir ruh hali içinde olacağınızı müjdelemekte. İş hayatınızda kendinize olan güveniniz ve pozitif enerjiniz birçok insanın dikkatini çekecek ve size birçok yeni teklif ve fırsatın kapılarını aralayacak. Zamanı ne kadar iyi değerlendirirseniz o denli kazançlı çıkacaksınız. Bugün kendinizi ifade ediş tarzınız olaylar karşısında ki yaklaşımınız çok etkileyicidir.İstek ve taleplerinizi bugün dile getirebilirsiniz.Yeni anlaşmalar için de oldukça uygun bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise evli Oğlak’lar eşinize zaman ayırmalı onu dinlemeli anlamaya çalışarak hareket etmeli ve ona verdiğiniz değeri cömert bir şekilde göstermelisiniz. Bekar Oğlak’lar gün sizin gününüz olabildiğince ruhunuzu şımartın…
Günün Olumlaması: Kendimi sorgulayıp keşfetmenin yüksek bilinci ile Aşk’ a doğru yürüyorum, Öğrendikçe gelişiyor geliştikçe tevazuun önemini fark ediyor ve ruhuma katarak zenginleşiyorum. Her gülüş her göz yaşı her söz ayrı bir önem ayrı bir değer kazanıyor gönlümde.Gülmelerimi de sevmelerimi de üzüntülerimi de seviyorum.Ruhuma kattıkları zenginlikle büyüyorum.
Günün Kristali: Topaz
Günün Rengi: İndigo




Kova Burcu

Bugün gizli kalmış pek çok konu gün yüzüne çıkabilir. Bu olumlu da olabilir olumsuzda geçmişle alakalı konular zor durumda kalmanıza sebep olabilir. Gerçekleri kabullenerek hareket ederseniz daha az zararla karşılaşırsınız. Reddetmek= Kaybetmek. Akıl oyunlarınız ters tepebilir.Kısacası evdeki hesap çarşıya uymayabilir.Kontrolünüz altında tuttuğunuz pek çok konu elinizden kayıp gidebilir dikkatli davranın.Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insane dürüst davranmalı onun uyarı ve görüşlerini tepki ile karşılamadan onu anlamak için biraz daha duyarlı davranmalısınız.Bekar Kova’lar aşk hayatınızda eski sevgilinizle ilgili süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz….
Günün Olumlaması: Gerçeğin farkına varamayanların, karanlıklarından uzaklaşıp aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi kötüyü, doğruyu yanlışı fark edebilmenin şükrüyle sahip olduğum yeteneklerimi ve birikimi en yüce, en değerli haliyle bütünün hayrına kullanıyor, emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum.
Günün Rengi: İndigo
Günün Kristali: Pembe kuvars




Balık Burcu

Gökyüzü arzu ve isteklerinizin bir hayli yükseleceğine dünya görüşünüzün önemli yönde gelişerek sizi daha kararlı daha güçlü bir hale getireceğine işaret etmekte. Bu dönem sizlere yaşamınızın birçok noktasında önemli değişimler yaşatabilir.Yeniden doğmuşçasına hür ve rahatlamış hissedeceksiniz.Fakat uzun süredir sorunlu bir beraberlik içindeyseniz; İlişkinizde ki sorunları kaldıracak gücü bulamayabilir; Aşırı duygusal davranarak sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz.Bu süreçte beklemede kalmak ve keskin kararlar almamak yapacağınız en doğru davranış olacaktır.Ailevi olaylar sizi bir hayli yorabilir maddi manevi fedakârlık ettiğiniz insanlardan hiç hak etmediğiniz davranışlar görerek üzülebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım olgunluklar yüreğimde ve gözlerimde ki derinlikte gizlidir. Bunlar benim değerlerimdir.Şimdi değerlerimi koruyor ve fırsatları en doğru ve en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Aragonit
Günün Rengi: İndigo

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla