Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.03.2015, 15:13   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick İkizler Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi

İkizler Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi



Sevgili İkizler saat 08:40 itibariyle, iş hayatı, parasal konular, ilişki problemleriyle ilgilenmemizi gerektirici Ay-Oğlak burcu geçişiyle cumartesi gününe uyanıyoruz. Bu enerji sizleri yorsa da, bütün bunlarla başa çıkabilecek kadar zeki bir burç mensubusunuz. Sadece ilişkinizle alakalı mevzularda ortamı gerecek konuşmalar yapmaktan kaçınınız. Gün içinde yerli yerine oturmayan durumlarla karşılaşırsanız bunları karamsar bir şekilde ele almayınız. Hiç kimse bizim gibi düşünmeyebilir. Bu ister sevgilimiz olsun ister başka biri. İnsanların baskıcı tavırlarından hoşlanmayacağız. Huzura fazlasıyla ihtiyaç duyduğumuz bugün, hiç kimsenin üzerimizde baskı kurmasına izin vermeyeceğiz. Alıştığınız düzeni koruma ve sağlamlaştırma arzunuz yoğundur. Ailenizi bir çatı altında güven içinde yaşatmak arzunuz gayet yüksektir.

Saat 22:34 Ay-Neptün olumlu görünümü, hangi alanda ilerlemek istiyorsanız bu konuda eksikleriniz var mı, bu yola çıktığınızda engellerle karşılaşsanız bile hiç etkilenmeden ilerlemeye devam edebilir misiniz? Bu soruyu kendinize mutlaka sorun. Boş ümitlerin, düşlerin peşinden koşmamanız gerektiğini söylüyor.

Tüm Burçlar İçin Not:

Sevgili İkizler, 14 Mart- 2 Ağustos tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda gerileyecek. Bu geri hareketin etkileri hakkındaki geniş yorumunuzu aşağıdaki link aracılığıyla gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

Kaynak: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla