Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.03.2015, 15:29   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yay Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi

Yay Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi



Sevgili Yaylar saat 08:40 itibariyle Oğlak burcunda seyredecek Ay etkisi altında, duygusal ve fiziksel güvenliğimiz son derece önemli. İnsan böyle bir geçişte, her türlü krizle mücadele edebilecek gücü olduğunu bilmelidir. Yılmak, pes etmek, dünyanın sonu geldiğini düşünmek yanlış olur. Bilakis, doğru seçimlerde bulunmak için çok daha dikkatli hareket etmeyi öğreniyoruz. Kendimizi güven içinde hissettirecek durumlara, kazanç anlamındaki işlere ciddiyetle eğileceğiz. Para konusunda şu aralar sıkıntınız varsa, çözüm bulmaya çalışabiliriz. Ancak yüksek faizli bir borç altına girmeyelim. Sorumlulukların ister istemez üzerimizde etkili olacaktır. Ay-Oğlak geçişlerinde bu gayet normaldir. Kafanızın içinde hala tam olarak yerine oturmamış meseleler düşündürücü olabilir.

Saat 22:34 Ay-Neptün olumlu görünümü, ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu pekiştirir. Özellikle yatırım konusunda kişi kendi kafasının içinde belli şeyler tasarlayabilir. Ancak bunu yaparken lütfen gerçekçi düşününüz.

Tüm Burçlar İçin Not:

Sevgili Yaylar, 14 Mart- 2 Ağustos tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda gerileyecek. Bu geri hareketin etkileri hakkındaki geniş yorumunuzu aşağıdaki link aracılığıyla gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

Kaynak: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla