Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.03.2015, 14:31   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Balık Burcunda Bugün - 15 Mart 2015 Pazar

Balık Burcunda Bugün - 15 Mart 2015 Pazar



Sevgili Balıklar, Ay-Oğlak burcu geçişi, Pazar günü boyunca etkilidir. Her konuda sağlamlık ve güvenilirlik sizin için kıymetlidir. Her durumu bu prensipler çerçevesinde ele alırsınız.

Saat 11:14 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak görünüm, farklı yollar arayışınızı ve maddi güvenceye kavuşma çabanızı işaret etmekte. Elinizdeki verileri iyi inceleyiniz. Çünkü bu görünüm kısa süreli bir etkidir. O an için doğru sanırsınız ancak daha sonra aceleye geldiğini görebilirsiniz.

Saat 11:21 Ay-Pluto kavuşumu etkisi altında, sevgilimizin duygu ve ihtiyaçlarımıza karşı daha hassas olması gerektiğini işaret eder. Güvende olmak için sevdiğimiz kişinin bize olan yaklaşımı son derece önemli. Bu enerji, her durumu ciddiyetle ele almamızı sağlıyor.

Saat 15:56 Ay-Mars görünümü, toplumsal ilişkilerimizde güven, ciddiyet, sorumluluk olgularını ön planda tuttuğumuzun işaretçisidir. İşimize, dostluklarımıza önem veririz. Herkesle öyle fazla samimi olmayız. Parasal konularda ise, aktif bir harcama meyli görülebilir. Ancak kazanmaya dönük işlerde hırsımızın yükseldiğini fark ederiz.

Kaynak: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla