Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.03.2015, 11:35   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Milat Dizisi Gökçe - Burcu Kara Kimdir?

Milat Dizisi Gökçe - Burcu Kara Kimdir?




TRT 1'in yeni dizisi Milat'ta MİT'in yabancı teşkilatlarla olan mücadelesi anlatılacak. Başrollerinde Ufuk Bayraktar, Mustafa Uğurlu ve Burcu Kara yer aldığı dizide ayrıca Elvin Levinler, İsmail Filiz, Başak Sayan, Demir Karahan, İlhan Şeşen, Yasemin Öztürk, Burç Kümbetlioğlu, İsmail Hakkı ve Ayfer Dündar Şaşmaz gibi pek çok sevilen oyuncu rol alıyor. Başrol oyuncularından biri olan Burcu Kara stratejik analiz uzmanı Gökçe Eroğlu'nu canlandırıyor.

Milat Dizisi Gökçe Eroğlu Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Milat dizisindeki Gökçe karakterini güzel oyuncu Burcu Kara canlandırıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda stratejik analiz uzmanı olarak görev yapan Gökçe İKK başkanının talebi ile başkan yardımcılığına getirilir. Türkiye'deki baronlar Fuat isimli azılı teröristi Hollanda'daki hapishaneden kaçırırlar. Türkiye'deki örgütleri Fuat'ın liderliğinde tek çatı altında birleştirmeyi planlayan baronları harekete geçmiştir. Bu oluşum hakkında en detaylı bilgi ise Gökçe'nin elindedir. Başkan yardımcısı olan Gökçe bu oluşumu etkisiz hale getirmek için İKK ile birlikte gece gündüz mücadele verir.



Burcu Kara Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Güzel oyuncu Burcu Kaya 1 Mart 1980'de Bursa'da dünyaya geldi. Televizyonculuk hayatına yerel bir televizyonda spikerlik yaparak başlayan güzel oyuncu kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Bir dönem Kanal D'de de spikerlik yaptıktan sonra dizilerde rol almaya başladı. İlk olarak Haziran Gecesi isimli dizide rol alan güzel oyuncu daha sonra Elveda Derken, İpsiz Recep, Kirli Beyaz, Maskeli Balo, Yıllar Sonra ve Tozlu Yollar gibi dizilerde rol aldı. Kısa bir aradan sonra tekrar kamera karşısına gelen Burcu Kaya Milat

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla