Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.04.2015, 09:06   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bir Erkek İçin İdeal Kadın

Bir Erkek İçin İdeal Kadın

Bir Erkek Bir Kadında neleri Çekici bulur?

Cazibenin Astrolojisi
Astroloji bize, kadın ve erkeklerin ne tür insanlardan etkilendikleri konusunda birçok ipucu verebilir. Bir sonraki adım ise, bir erkek için ideal kadını belirleme modeli.



Erkeğin burç haritasında Venüs’ün Konumu

Biz Astroloji Kafesi’nde, çekicilikle ilgili bazı geleneksel kurallardan kaçınmaya çalışıyoruz. Bilindiği gibi, astrologlar Venüs’ün doğum haritası içindeki konum ve koşulları doğuştan gelen cinsiyete bağlı olarak farklı şekillerde yorumlarlar. Venüs’ün erkek ve kadınların haritasındaki etkisinin nedeni, değişik şekillerde, erkeklerin Venüs özelliklerini kendi haritalarına kabul etmeme eğiliminde oldukları fikrine dayanır.

Venüsün enerjisi bir yere gitmek zorundaysa, bir erkek onu kabullenmediği veya kendisiyle özdeşleştirmiyorsa, bu enerji, tanıştığı ve ilişkide olduğu kadında birikir. Aynı şekilde kadınların Venüs’ün özellikleri ile daha çok ilişkilendirildiği ve onu kabullendiği düşünülür. Bunun ilginç ve geçerli sebepleri vardır. Bununla beraber bugün bu kabulün doğruluğu, Venüs ile bir miktar geçerli olsa da, biz, cinsiyet önyargılarını Venüs ve Mars’a bağlamak istemiyoruz. Tecrübelerimize göre, erkekler ve kadınlar, ilişkilerinde Venüs’ün rollerini tahminen eşit derecede bölüşme eğilimindedirler.

Yine de, burçlara göre erkeklerin haritasında Venüs’ün konumu, bir kadında neleri çekici bulduklarına dair ipuçları verebilmektedir. Bunun sebebi, Venüs’ün ne sevdiğimizi, neyi memnuniyet verici bulduğumuzu ve neyin bizde merak uyandırdığını ortaya çıkarmasıdır. ( Mars, seksüel cazibe ve stili anlamaya yardım eder.)

Venüs Koçtaysa: Koç erkeği genellikle atletik görünüşe sahip erkeksi kadınlarından etkilenir, ama hepsinden önemlisi, içten, açıksözlü ve dürüst olmalarıdır. Aşırı hassas veya utangaç kadınlar genellikle bu erkekler çekici gelmez, onlar güçlü ve özgür tipteki kadınları tercih etme eğilimindedirler.

Venüs Boğadaysa: Boğa erkeği, sakin ve doğal görünen, oldukça feminen 90-60-90 ölçülerinde kadınları çekici bulur. Agresif ve laf sokan kadınların aksine, geleneksel feminen tipteki kadınlar tercih edilir. Duygusal ama sade havası olanlar bu erkekler için en çekici kadınlardır. Bir kadında sevimlilik ve şehvet bulunması onlar için idealdir.

Venüs İkizlerdeyse: Zekâ veya canlılık genellikle göz alıcı bir dış görünüşten daha önemlidir. Genellikle ince yapıda, erkeksi veya atletik bir görünüş tercih edilir.

Venüs Yengeçteyse: Yengeç erkeği, tatlı, yumuşak ve sıcak gibi görünen kadınları tercih eder. O, zayıf görünüşlü, erkeksi veya olay çıkarmayı seven tipte kadınlardan hoşlanmaz. Genellikle daha geleneksel kadınsı görünüşte olan ve sade giyinmiş kadınlardan etkilenir. (şatafatlı ve frapan değil) Abartısız ama kadınsı yazlık elbiseler, güzel ve bakımlı göğüsler (estetik değil doğal), masum bir hava ve bağlılık/sadakat sözleri ilgisini çeker. Venüsteki yengeç erkekleri sıklıkla dışlanma duygusundan kaçınmak için sözlerinin dışına çıkarlar ve bu onların saldırgan, kaba ya da kendine fazla güvenen kadınların hoşlanmadığının bir göstergesidir.

Venüs Aslandaysa: O muhtemelen, gururlu, dışa dönük ve hatta gösterişli kadınlardan etkilenecektir. Genellikle, mesafeli, ağır ve kendinden emin bir hava, bu erkekler hitap eder. Bu erkekler, daha çok, bir hayli makyaj yapmış ve takı takmış kadınlardan hoşlanma eğilimindedirler. Bazıları, bir parça daha abartısız bir dış görünüşten hoşlansalar da, çoğunlukla gösteriş, onlara hitap eden bir özelliktir. Uzun lafın kısası, oldukça cesur ve kendine güvenen bir tutum onları cezbeder.

Venüs Başaktaysa: Ona hitap eden bir kadın genellikle, abartısız, fazla gösterişli ve şatafatlı olmayan sade bir kadındır. Sağlıklı, doğal, temiz olması en çok hoşlandığı fiziksel özelliklerdir ve bir kadının kesinlikle zeki olmasının yanında alçak gönüllü oluşu hayatamantıklı ve duyarlı yaklaşımı da onları cezbeder.

Venüs Terazideyse: O en çok, dişiliği, ölçülü cazibesi, görgüsü ve sade ama güzel dış görünüşüyle ön plana çıkan kadınlardan etkilenir. Bayağılık ve kabalığa gelemez.

Venüs Akrepteyse: Baştan çıkarıcı kadınlar onun için oldukça idealdir.O özellikle, şehvet akan ve belki biraz karanlık ve gizemli tarafı olan, aynı zamanda güçlü, çekici bir havası olan kadınlardan etkilenir.

Venüs Yaydaysa: Çoğunlukla enerjik ve neşeli havası olan kadınları çekici bulurlar. Bu erkekler genelde, temiz, atletik görünümlü, zinde, genelde zayıf ama fazla derli toplu olmayan kadınlardan etkilenirler. Dağınık, günlük bir görünüm bu erkekler için uygundur.

Venüs Oğlaktaysa:Oğlak erkeği genelde becerikli ve yetenekli bir edası olan kadınları oldukça çekici bulur. Klasik bir duruşun yanı sıra kariyer sahibi bir kadın görünüşü onların ilgisini çeker. Bazen kendilerinden büyük kadınları çekici bulurlar.

Venüs Kovadaysa: Kova erkeği en çok, bir miktar rahat veya ilginç kıyafet seçimleri olan kadınlardan etkilenirler. O, ilginç bir kadın istemektedir. Bu kadın kesinlikle güzel olmalıdır ama sıkıcı? Neredeyse hiçi

Venüs Balıktaysa: Balık erkeği, genellikle, yumuşak, sevimli ve korunmaya muhtaç olan kadınsı özelliklerden etkilenirler. Bir kadın, kaba ve saldırgan olmamalıdır. Güven eksikliği olabilir ve bu sayede onları koruyup kollayabilirler.

Bir erkeğin yükselen burcu kesinlikle dengeyi sağlamaktadır. Venüs hangi tip kadınlar hoşlanıldığı ve hani durumlarda bir erkeğin etkilenebileceği hakkında ipuçları önerdiğinde, Ay, hangi özelliklerin bir erkeğe huzurlu ve iyi hissettireceğine dair yol gösterir. Bazen uzun süreli ve ilişki bazında göz önünde bulundurduğunda ve saf bir çekim söz konusu olduğunda değişik Venüs ve Ay burçlarındaki erkekleri farklı kadın tipleri ile görürüz. Örneğin, Venüs’ün koç, ayın boğada olduğu bir erkek genellikle içten ve özgür kadınlardan hoşlanır ama uzun süreli ilişki bazında seçilmiş bir kadın söz konusuysa, bu, feminen kişiliğine nazaran ağırbaşlı ve daha yumuşak bir kadın olabilir.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla