Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.04.2015, 12:55   #2 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Gözde Mutluer Kimdir? Gözde Mutluer Yaşı,Boyu Kaçtır?

Bana Baba Dedi Ayşen - Gözde Mutluer Kimdir?

TV8'de yeni bir dizi daha başladı. 3 Adam olarak bilinen Oğuzhan Koç, Eser Yenerler ve İbrahim Büyükak'ın başrolde yer aldığı dizide ayrıca Yağmur Tanrısevsin, Burçin Abdullah ve Gözde Mutluer gibi genç ve güzel oyuncular da rol alıyor. Dizide garsonluk yapan Ayşen'i Gözde Mutluer canlandırıyor.

Bana Baba Dedi Ayşen Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Bana Baba Dedi dizisindeki Ayşen karakterini güzel oyuncu Gözde Mutluer canlandırıyor. Bir restaurant-cafe'de garsonluk yapan Ayşen işiyle ilgilenen kendi halinde bir kızdır. Kaan da aynı restaurant-cafe'de şarkı söyleyip garsonluk yapmaktadır. Kaan'ın en yakın arkadaşı olan Cüneyt, Ayşen'e aşıktır. Ayşen'i uzaktan seven Cüneyt açılmak için arkadaşı Kaan'dan yardım ister.


Gözde Mutluer Kimdir? Kaç Yaşında?

Güzel oyuncu Gözde Mutluer 4 Ekim 1991'de İzmit'te dünyaya geldi. İlk olarak Melekler Korusun isimli dizide rol alan güzel oyuncu daha sonra Lale Devri, Bizim Yenge, Tövbeler Tövbesi, Bebek İşi, Not Defteri ve Aşkın Kanunu gibi pek çok dizide rol aldı. Oğuzhan Koç'un "Ayy" şarkısının klibinde de rol alan güzel oyuncu Bana Baba Dedi dizisinde Ayşen karakterini canlandırıyor.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla