Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.04.2015, 09:07   #1 (permalink)
Şekerpare
Adamlıktır, Hergün Aynı Kadını Sevmek ...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 21 Nisan Salı Koç Burcu

21 Nisan Salı Koç Burcu



İş yerinizde veya eviniz ile ilgili sizi zorlayan olayları düşünürken fazla derinleşmeyin Gerilim ve öfkeli düşüncelerden uzaklaşmanız gerekiyor. Ayrıntıların içinde kaybolmayın ve sorunları büyütmekten kaçının. Detaylar dikkatinizi çekiyor ve şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konuları çekici bulmaya başlıyorsunuz. Fakat iyi araştırmadan harekete geçmeseniz iyi olacak. Yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz ve pek tanımadığınız kişilerin peşinden gidebilirsiniz. Ancak aceleci davranmayın. Sürpriz misafirleriniz olabilir ve duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz. Dedikodular ile fazla ilgilenmeyin.

Koç Burcu Genel Durum
Bugün sükunet isteyebilirsiniz. Kimsenin sizi rahatsız etmeyeceği bir köşeye çekilip çeşitli konuları zihninizde tartmanız günün konusu olabilir. Bunlarla ilgili artık kesin kararlar vermek istiyor olabilirsiniz.

Koç Burcu Kariyer Durumu
Bugün sükunet isteyebilirsiniz. Kimsenin sizi rahatsız etmeyeceği bir köşeye çekilip çeşitli konuları zihninizde tartmanız günün konusu olabilir. Bunlarla ilgili artık kesin kararlar vermek istiyor olabilirsiniz.

Koç Burcu Hurriyet Yorumu

Yaratıcılık gerektiren, sanatsal işlerde, maddi başlıklı konularda veya başarılı iş birlikleri noktasında ibreler size dönüyor. Günlük burç Ancak, sizi endişelendiren veya şüphe duyduğunuz konuları yine de bir kenara bırakmamanız lazım. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde bazı işlerimiz yavaş ilerleyebilir veya zorlayıcı ve engelleyici etkiler ön plana çıkabilir. 11.00 dan sonra bu etkiler hissedilmeyecek. Koşuşturmacalar ve görüşmeler gündemde. Altından kalkabileceğimizden fazlasına söz verebilir ve bu sözleri yerine getirebilmek için mekik dokuyabiliriz. 15.00 sonrası ise, ufak çaplı da olsa yanlış anlaşılmalar, kanma veya kandırılma türünde gelişmeler ya da belirsizlikler ve dalgınlıklar söz konusu olabilir. Geceye doğru sevgi paylaşımları, şefkat, maneviyat duyguları ve sevgi ifadeleri artıyor. Sevgi ve inançla dolmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

Koç Burcu Milliyet Yorumu

Falınız:Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içinde fikirlerde abartı söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Gün ortasında iletişim yoğunluğunuz artabilir. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz

Koç Burcu Sabah Yorumu

Kendinizle ilgili mantık karmaşası yaşayabilir ve bilinç altınızda gelişen düşüncelerinize karşı tepki oluşturuyorsunuz. Bugün detaylar ön planda olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle farklı değerler arıyor ve duygusal anlamda kendinizi zayıf hissediyorsunuz. Çalışma sisteminizde oluşan aksaklıklara karşı hoşgörülü olmak istemiyorsunuz.


Koç Burcu Vatan Yorumu

Teknoloji ve bilgi içerikli konularda bir takım sıkıntılar yaşanabilir bugün. Sorun sizin tarafınızda yaşanıyorsa karşınızda anlayış bulmak da zor olacak. Kırıcı ifadelerden uzak durun. Beklemediğiniz tepkiler gelebilir.


Koç Burcu Posta Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır

__________________
Ben Hayalperest Değilim,
İnanmazsanız Evdeki Dinozoruma Sorun.
Şekerpare isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla