Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.04.2015, 08:36   #1 (permalink)
Şekerpare
Adamlıktır, Hergün Aynı Kadını Sevmek ...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 24 Nisan 2015 Cuma İkizler Burcu

24 Nisan 2015 Cuma İkizler Burcu





Güne heyecanlı ve istekli başlayacaksınız. Karşılaştığınız bazı olaylar ve kişiler duygularınızın derinleşmesine neden olabilir ve bazı kaygılarınız ortaya çıkabilir. Endişelerinizi sevdiğinize ve dostlarınıza yansıtmaktan kaçının. Yanıltıcı durumlar, kayıplar ve daha önce kaybettiğiniz her ne var ise, bunları gözden geçirebilirsiniz. Hayal gücünüzü yapıcı yönde kullanmak için gayret gösterin ve kaygılardan uzaklaşın. Gün içinde yaratıcılık gerektiren konularda çalışma yapanlar ve evrensel amaçlara hizmet eden kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve böylece kaygılardan uzaklaşabilirsiniz.

İkizler Burcu Genel Durum
Sosyal çevreniz içerisinde kişilerin arasında elektriklenmeyle ilgili bazı hamleler yapmak isteyebilirsiniz. Dikkatinizi toparlayabilir, olayları detaylarıyla gözden geçirip arabuluculuk rolü üstlenebilirsiniz.

İkizler Burcu Kariyer Durumu
Yürütülmekte olan bir projenin ilerleyişini gözden geçirebilir ve buna yapılacak bazı eklemeler ile getirisinin daha da artırılabileceğini düşünebilirsiniz. Gününüz, bu eklemeleri detaylandırmakla geçebilir.

__________________
Ben Hayalperest Değilim,
İnanmazsanız Evdeki Dinozoruma Sorun.
Şekerpare isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla