Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.05.2015, 18:01   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yengeç Burcunda Bugün - 4 Mayıs 2015 Pazartesi

Yengeç Burcunda Bugün - 4 Mayıs 2015 Pazartesi



Sevgili Yengeçler saat 06:42 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay ve önemli görünüm etkileri altında yeni haftamız başlıyor. Bu Dolunay, aşk hayatımızla ilgili varsa çocuklarımızla ilgili konuları bir hayli vurguluyor. Ayrıca, ğeleceğimizi düşünerek hareket etmemiz gerektiğini vurguluyor. Günlük problemleri veya bir takım sorunları büyütmek yerine, artı ve eksileri tartarak ilişkiyi ele almanın doğru olacağını gösteriyor. Bu Dolunay, aşırılıktan kaçınmanın önemini vurguluyor. Bazen sınırı aşan harcamaların bütçeniz dışına taşmanın riskli olduğunu hatırlatıyor. Siz sevdiklerinize pek dayanamazsınız. Elinizden geldiğince yardımcı olursunuz. Bu Dolunay, cömertliğin sınırlarını bilmenin öneminden bahsediyor. Ancak bir olumlu tarafı var. Kazanç getirici işlere yönelmenizde teşvik edici. Kendinizi iyi kontrol edebilirseniz sorun çıkmaz. Şimdi gelelim önemli görünümlerine. Bunlara da bir bakalım ki, Dolunayı daha geniş açıdan ele almamız mümkün olsun.

Saat 07:05 Ay-Jüpiter görünümü aşk hayatımız, çocuklarımız, zevklerimiz, ilişkilerimiz ve mali durumumuzun abartılmadan, gerçekçi bir şekilde ele alınması gerektiğini işaret ediyor. Bu Dolunayda eğer fazla açılmışsak, doğal olarak şöyle bir bütçemizin kontrolünü yapmamızda yarar var. Tabii ki hayatın güzelliklerini yaşama arzumuz yüksek. Tabii ki çocuklarımız gözbebeğimiz ve tabii ki aşkta tutkuluyuz, kazanmak isteğimiz doğaldır. Ancak dozunu aşabilecek karar, eylem ve niyetler daha sonra zorlanmamıza neden olacaksa, ayarımızı bilmemiz faydalıdır.

Saat 12:02 Güneş-Jüpiter görünümü, bu Dolunayda girişimlerin, plan ve projelerin, bağlantıların ilerisi adına güven ve istikrarlı olup olmadığını mutlaka gözden geçirmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Eğer şu andaki mevcut durumumuz bize hakikaten huzur veriyorsa tabii ki daha fazlası olsun diye abartmamak lazım. Çünkü daha fazla kazanayım derken, yanlış kararlar verebiliriz. Bu Dolunay bize diyor ki, ne kendin ne bir başkası ne de sevdiklerin için, gereğinden fazla harcayarak, fedakarlıkta bulunarak kendini zorlamaya kalkma. Eğer yeterli değilse, o zaman tercihlerini yaparken, yeteneklerine göre seçimde bulun ki, maddi ve manevi anlamda huzurlu olasın. O zaman bu sese kulak verelim.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla