Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.05.2015, 18:42   #26 (permalink)
Ada
Siyahı da Gökkuşağından Dışlamadılar mı?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Ezber Bozan Öğretmenler

Alıntı:
Simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


evlenmeden çocukların oluyor' demen ne kadar güzelse, vicdanı olmalı öğretmenlerin' demen de o kadar güzel. ama gel görki sistem böyle işlemiyor.
o vicdansızlardan birini dövmüştüm geçen sene kız kardeşimi dövmüştü, sebebinin saçmasapan bir şey olduğunu döven öğretmenden de duyunca ben de bi tane patlatmıştım ve onu şikayet etmiştim meb'e tabi o da beni karakola sonuç olarak kınama cezası verildi o öğretmene ve kardeşime bağıramıyor bile artık. eminim ki başka bir öğrenciye bile bir fiske vuramaz o. neyse, bu tarz insanlar ise aşağıda bahsettiğim tiplerden fazlası değil, zira bunu içinde bulunduğum ortam nedeniyle fazlasıyla görebiliyorum.
bak ben ikinci sınıftayken konu anlatmak için tahtaya sınıf birincisi çıktı. iki dakika konuşamadı, titredi, sesi titredi, heyecandan her şeyi unuttu, oturdu kalktı. ama bu adam sınıf birincisi. yani kpssden atanacak ilk kişi bizim sınıf içerisinden ve muhtemelen atanacak. bu adamın ne faydası olacak sence öğrencilere?
öğretmen atamaları için mülakat şart ama mülakatta kesinlikle ideoloji değil, eğitmen gözüyle seçimler yapılmalı ama nerede o
sinirlendim.
Kız kardeşim 11yaşındayken geçen sene hocası bir garip çocuğun saçlarını kestirdik iğrenç olmuş demiş çocuk 4'4lük ders çalışıyor matematikten 45 alıyor annem linç edicekti anne dur neyapıosun dedim sen adama saldırcan adam kardeşime neyden iikayetçiyse özür dilesin kardeşim dedim adam hala taktı idare ettik bu sene kardeşimin notları tavan yaptı hak mı değil yazık dedim böyle öğretmene

Ada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla