Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.05.2015, 15:07   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Terazi Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi

Terazi Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi



Sevgili Teraziler, Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliği altında cumartesi günümüz başlıyor. Duygularımız ciddileşiyor. İster istemez her şeyi köşeliyoruz. Sağlamlık, dürüstlük, sorumluluk çerçevesi içinde durumları ele alacağız. Saat 00:48 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, kazancınız, aileniz, evinizi ilgilendiren hususlarda güçlü ve hırslı olmanızı sağlıyor.

Saat 05:39 itibariyle Ay-Güneş arasındaki güçlendirici görünüm, kendinizden emin olmanızı sağlıyor. Güven duygunuz sayesinde çıkarlarınızı korumanız mümkün olduğu gibi, hangi alanda nasıl ilerlemeniz gerektiğini de kolayca bulabilirsiniz. Yolunuz üzerinde daha önce engel oluşturmuş kişi ve durumları bugün kolaylıkla saf dışı bırakabilirsiniz. Yeni adımlar atabilmek için artık birisinin size yol göstermesi gerekmiyor. Yeter ki siz olumlu düşününüz.

Saat 05:47 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünüm sorumluluklarının farkında olmayan, ciddiyetsiz insanlar üzerinden yaşadığınız öfkenin işaretidir. Ne yana dönseniz, sanki bir garip sürpriz sizi bulur. Ve bütün bunlarla uğraşacak kişi de sizsiniz. O zaman bu saatlerde şöyle derin bir nefes alın ve kendinize sahip çıkın lütfen.

Saat 19:09 itibariyle etkili olacak Merkür-Neptün görünümü, yolculuklar yaparak, bilgilenmenin, kendinizi geliştirmenin, aktif hareket etmenin, başarıya susamışlığın göstergesi. Sizi şu anda hangi konuda olursa olsun bilginizi, deneyimlerinizi mutlaka ifade etmelisiniz. Bu sizi gereksiz telaşlardan, endişelerden, sağlık açısından zorlayan durumlardan kurtulmanızda destekleyicidir. Merkür-İkizler burcunda sizi gayet aktif bir şekilde, oradan oraya koştururken görebiliriz. Bu koşturma daha fazla öğrenmek içindir. Başkalarıyla temasınızda iletişimin önemi gayet büyük. Bundan hiç çekinmeyiniz. Sadece öğrendiklerinizi hangi alanda kullanacağınıza dair akıllı hareket edin kafidir. Saat 23:35-10 Mayıs saat 02:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla