Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.05.2015, 03:52   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Koç Burcunda Bugün - 11 Mayıs 2015 Pazartesi

Koç Burcunda Bugün - 11 Mayıs 2015 Pazartesi



Sevgili Koçlar yeni haftamız, saat 02:51 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisi altında başlıyor. Bu enerji, sosyal ilişkiler ve aşk hayatımızla ilgili yenilik hevesimizi ve bir gruba dahil olarak kendimizi ifade etme, öne çıkma arzumuzu işaret ediyor. Burada önemli olan, sizin ne yapmak istediğinizi bilinçli bir şekilde belirmeniz ve ona göre seçimlerinizi yapmanızdır.

Saat 10:04 Ay-Uranüs olumlu görünümü, hızlı bir şekilde hareket ederek hem bireysel hem de grup aktivitelerinde başarılı olmanızda yardımcınızdır. Özgür olduğunuzda, size karışılmadığında rahat edersiniz.

Saat 13:36 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek sondördünün ardından Ay, 12 Mayıs saat 05:53 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde, sahip olduğunuz tüm değerleri, toplumsal ilişkileriniz yoluyla dışarıya yansıtmak ve beğendirmek çabası içinde olacağız. Sözgelimi çocuklarınız, yaşadığınız aşk, belli bir konudaki yeteneğiniz, dışa dönük tüm zevkleriniz, dünyaya bakış açınız gibi size ait özellikler diğerleri tarafından kabul görürse, beğenilirse kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bunun tam tersi bir durumda ise, insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla