Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.05.2015, 03:56   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yengeç Burcunda Bugün - 11 Mayıs 2015 Pazartesi

Yengeç Burcunda Bugün - 11 Mayıs 2015 Pazartesi



Sevgili Yengeçler, saat 02:51 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisi altında yeni haftamız başlıyor. Bu enerji, özellikle maddi konularda eş veya diğer insanlara uymak zorunluluğu bizi rahatsız edebilir. Borçlarımız varsa, bunlardan kurtulmak, kendi kazancımızla ayaklarımızın üzerinde durmak isteriz.

Saat 10:04 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünüm etkisi altında, kredi veya borç alarak rahatlamak istiyorsanız, bunu çok iyi düşünün lütfen. Aceleyle karar vermeyiniz.

Saat 13:36 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak sondördünün ardından Ay, 12 Mayıs saat 05:53 olana dek Ay-boşlukta ilerleyecek. Bu oluşumun sizler açısından anlamı varılacak hedefleriniz, yapmayı düşündüğünüz yenilikler ve girişimler konusunda bir başka insanla işbirliği içine girerek kendinizi güvence altına almak veya tam tersine yürümeyen, artık sürdürülmesi mümkün olmayan bir ortaklığı sonlandırmak anlamındadır. Bu bakış açınız kimileri tarafından gayet normal bulunabilir, bazı kişiler sizi çıkarlarınıza düşkün olmakla suçlayabilir, bir kısmı ise dikkatli olmanızı söyleyebilir. Günü olumlu anlamda geçirmenin yolu, kendinizden ödün vermemek, biraz daha sabırla başka yollar denemektir. Böylece gerilimi üzerinizden atabilirsiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla