Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.05.2015, 03:57   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Aslan Burcunda Bugün - 11 Mayıs 2015 Pazartesi

Aslan Burcunda Bugün - 11 Mayıs 2015 Pazartesi



Sevgili Aslanlar yeni haftamız saat 02:51 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisi altında başlarken, sevgilimiz veya başkalarının bize göre farklı davranışları, bakış açıları nedeniyle aramızda bir uyuşmazlık yaşanabilir. Biz kendi isteklerimizi öne sürmekten yana olacağız. Ancak durumu, tarafsız bir şekilde ele almak gerekiyor.

Saat 10:04 Ay-Uranüs olumlu görünümü, ilişkilerde yenilikçi düşünmenin ve partnerinizle arkadaşlık çerçevesi içinde bağlantı kurmanın işaretçisidir. Bir tanışmanın da göstergesi olabilir.

Saat 13:36 itibariyle Kova burcunda oluşacak sondördünün ardından Ay, 12 Mayıs saat 05:53 olana dek Ay-boşlukta ilerleyecek. Sondördün, proje ve planlarınızı diğer insanlara ifade etmek, göstermek ve bu yolla onların takdirini kazanmak veya başarılı sonuçlar elde istiyorsunuz. İnsanlar tarafından saygı görmek, size karşı olan kişileri susturmak niyetindesiniz. Haklı olabilirsiniz. Ancak sondördün etkisi altında başkalarıyla çatışmak, inatlaşmak, restleşmek zamanı değildir. Elimizden geldiğince uzlaşı içinde hareket etmemiz doğru olacaktır.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla